Jump to content
POLITISTI.ro

Percheziţii la suspecţi de furturi


NewsBot

Recommended Posts

Percheziţii la suspecţi de furturi

Acţiune a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova: nouă percheziţii au fost efectuate în această dimineaţă la domiciliile mai multor suspecţi de comiterea unor furturi din locuinţe.

 

În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti şi şase în comuna Bărcăneşti, la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe.

 

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, Poliţiei Municipiului Câmpina şi Serviciului Rutier, cu sprijinul Serviciului Criminalistic şi al luptătorilor S.I.R..

 

În zonele unde au fost efectuate percheziţiile s-a luat măsura instituirii de filtre rutiere autovehiculelor aflate în tranzit, fiind controlate, în vederea depistării persoanelor suspecte şi a bunurilor a căror provenienţă nu poate fi justificată.

 

Astfel, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane cercetate în cadrul dosarelor penale aflate în lucru.

Din locuinţele percheziţionate au fost ridicate aparatură electronică şi alte bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni sau care să fi fost folosite la comiterea acestora.

 

La sediul Poliţiei au fost conduse mai multe persoane suspecte, faţă de care sunt efectuate cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
  • 1 month later...

Percheziţii la locuinţele unor suspecţi de comiterea de furturi

În urma a trei percheziţii efectuate la locuinţele din Craiova ale unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi au fost ridicate bijuterii din aur şi argint, aparatură electronică şi telefoane mobile.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 1 month later...

Percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi de comiterea de furturi

În această dimineaţă, poliţiştii din Prahova au efectuat mai multe percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea de furturi din unităţi de învăţământ, unităţi sanitare şi locuinţe.

Poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală din Cocorăştii Colţ, judeţul Parhova, au efectuat cinci percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din unităţi de învăţământ, locuinţe şi unităţi sanitare.

Percheziţiile s-au desfăşurat sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

În urma percheziţiilor, au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni: camere de supraveghere, materiale feroase, recipienţi pentru combustibil auto şi obiecte de îmbrăcăminte. Bunurile respective au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Totodată, poliţiştii au reţinut cinci persoane. Până în prezent, acestea sunt suspectate de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat cu un prejudiciu de aproximativ 6.000 lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Cei cinci suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

I.G.P.R.

Link to comment
  • 1 month later...

Percheziţii la suspecţi de furturi

Suspect identificat şi reţinut de poliţişti / Poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău au efectuat percheziţii la locuinţele unor bărbaţi din Tisău, suspectaţi de comiterea unor furturi.

În dimineaţa zilei de 28 martie a.c., în baza autorizaţiei emisă de Judecătoria Buzău, poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău, cu sprijinul unei grupe a Serviciului de Intervenţie Rapidă, au efectuat percheziţii la domiciliile a trei bărbaţi din comuna Tisău, suspectaţi că deţin bunuri ce provin din săvârşirea de infracţiuni.

Poliţiştii au găsit într-unul dintre imobile o unitate centrală de calculator, o tastatură şi un mouse, bunuri cu privire la care au stabilit că deţinătorul le cumpărase de la unul dintre ceilalţi doi suspecţi, în vârstă de 23 de ani. Acesta este suspectat că, împreună cu fratele său, în vârstă de 20 de ani, a sustras acele bunuri, dar şi altele, din locuinţa unui consătean, prejudiciul total fiind estimat la 1500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău, s-a mai stabilit că suspectul de 23 de ani ar mai fi comis, în perioada decembrie 2011 – martie 2012, furturi din alte trei locuinţe şi case de vacanţă situate pe raza comunei Tisău, cu un prejudiciu total de aproximativ 22.900 de lei, la unul dintre furturi participând şi fratele său.

Tânărul de 23 de ani este suspectat că, pentru a ascunde una dintre fapte ar fi incendiat locuinţa respectivă (casă de vacanţă) şi mai multe bunuri sustrase din acelaşi imobil.

Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva lui, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi distrugere şi l-au reţinut pentru 24 de ore. În acelaşi dosar, fratele său, în vârstă de 20 de ani, este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat şi violare de domiciliu. Poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău continuă investigaţiile, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

I.G.P.R. - CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Link to comment
  • 9 months later...

Percheziţii la suspecţi de furturi

În această dimineaţă, în judeţele Prahova şi Ilfov, sunt în derulare zece percheziţii, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova, cu sprijinul luptătorilor S.A.S.

Până la această oră, au fost găsite mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor.

Membrii grupului infracţional sunt suspectaţi că din luna septembrie 2012 şi până în prezent, au comis mai multe furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, dar şi de cabluri telefonice şi electrice.

La sediul poliţiei vor fi conduse mai multe persoane pentru audieri, urmând ca faţă de unele din acestea să fie luate măsuri preventive.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.