Jump to content
POLITISTI.ro

TRASEU-VASLUI

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.Astazi am dat examenul teoretic pentru scoala de soferi la Vaslui eu fiind din Husi.Tocmai azi cand am ajuns acasa m-am uitat pe programare si am vazut ca traseul are loc la Sala Sporturilor in Vaslui.S-a mutat iar traseul sau poate fi o greseala?Daca e greseala as dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac si cum sa o rezolv.Multumesc mult!

• Moderator
Publicat

Despre ce traseu vorbesti? Despre proba practica a examenului pentru permis auto?

Publicat (modificat)

Pai dupa proba teoretica nu urmeaza proba practica(traseul)?.Cine stie sa ma ajute va rog.

Modificat de zRzzRz
Publicat

cred ca istructorul auto cu care ai facut scoala te poate indruma cel mai bine in legatura cu locul unde trebuie sa te prezinti pt sustinerea probei practice(traseul)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.