Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 17 vs Cz SP-01 Phantom

cristianTM

Recommended Posts

Salut!

Din anul 2008 am detinut un Glock 19 gen 3, pana acum 1 luna :(

Am decis sa-l vand deoarece vreau un pistol marime standard.

M-am documentat si am ramas sa ale intre Glock 17C gen 4 si CZ SP-01 PHANTOM.

Detine cineva CZ - ul susmentionat, sau a tras cu el.

Astept pareri. Multumesc!

P.S. CZ - pret 2600 ron (super OK)

post-5341-0-06531000-1331216568_thumb.jp post-5341-0-03801600-1331216577_thumb.jp post-5341-0-53754800-1331216586_thumb.jp post-5341-0-48874100-1331216604_thumb.jp)

• Active member

CZ e nr 1 la competitii.

Nu vei fi dezamagit de nici una din ele. Vezi daca gasesti un poligon care sa le aiba pe amandoua, sau macar CZ-ul, ca daca ai avut glock cam stii despre ce e vorba.

• Upvote 1

Ai dreptate despre CZ...spre trageri competitionale gen IPSC ma gandesc sa ma indrept...de Glock am fost foarte multumit, mai ales ca e o arma foarte fiabila...despre fiabilitatea CZ-ului as fi vrut sa aud daca are cineva..

• 3 weeks later...
  • Moderator

Felicitări să-l stăpânești cu plăcere, sănătos și fără incidente!

Să te bucuri de el numai prin poligon.

Totuși nu ni-l arăți și nouă? Câteva poze acolo, să-ți vedem și noi noua achiziție.

Felicitări şi să-l stăpâneşti sănătos. Am probat un astfel de pistol la poligonul MagTehnica şi am rămas impresionat de el, e o armă de tir dinamic de calitate.

• 2 years later...

Am tras cu CZ 75 Shadow si este foarte foarte bun pt tirul dinamic si de precizie. In fapt tragatori ce ocupa primele locuri la divizia IPSC Production, il folosesc cu deosebit succes. Este insa cam greu pentru a fi purtat zilnic ca arama de autoaparare, domeniu unde recomand cu incredere Glock 17.

Eu am un Cz 75 TS, care este cel putin la fel de bun ca si Shadow, dar la divizia IPSC Standard. Acesta este si mai greu si incomod in a fi purtat, dar mult mai precis ca Shadow (cel putin pt mine).