Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 17 vs Cz SP-01 Phantom

Postare recomandată

Publicat

Salut!

Din anul 2008 am detinut un Glock 19 gen 3, pana acum 1 luna :(

Am decis sa-l vand deoarece vreau un pistol marime standard.

M-am documentat si am ramas sa ale intre Glock 17C gen 4 si CZ SP-01 PHANTOM.

Detine cineva CZ - ul susmentionat, sau a tras cu el.

Astept pareri. Multumesc!

P.S. CZ - pret 2600 ron (super OK)

post-5341-0-06531000-1331216568_thumb.jp post-5341-0-03801600-1331216577_thumb.jp post-5341-0-53754800-1331216586_thumb.jp post-5341-0-48874100-1331216604_thumb.jp)

• Membru
Publicat

CZ e nr 1 la competitii.

Nu vei fi dezamagit de nici una din ele. Vezi daca gasesti un poligon care sa le aiba pe amandoua, sau macar CZ-ul, ca daca ai avut glock cam stii despre ce e vorba.

• Apreciez 1
Publicat

Ai dreptate despre CZ...spre trageri competitionale gen IPSC ma gandesc sa ma indrept...de Glock am fost foarte multumit, mai ales ca e o arma foarte fiabila...despre fiabilitatea CZ-ului as fi vrut sa aud daca are cineva..

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Felicitări să-l stăpânești cu plăcere, sănătos și fără incidente!

Să te bucuri de el numai prin poligon.

Totuși nu ni-l arăți și nouă? Câteva poze acolo, să-ți vedem și noi noua achiziție.

Publicat

Felicitări şi să-l stăpâneşti sănătos. Am probat un astfel de pistol la poligonul MagTehnica şi am rămas impresionat de el, e o armă de tir dinamic de calitate.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Am tras cu CZ 75 Shadow si este foarte foarte bun pt tirul dinamic si de precizie. In fapt tragatori ce ocupa primele locuri la divizia IPSC Production, il folosesc cu deosebit succes. Este insa cam greu pentru a fi purtat zilnic ca arama de autoaparare, domeniu unde recomand cu incredere Glock 17.

Eu am un Cz 75 TS, care este cel putin la fel de bun ca si Shadow, dar la divizia IPSC Standard. Acesta este si mai greu si incomod in a fi purtat, dar mult mai precis ca Shadow (cel putin pt mine).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.