Jump to content
POLITISTI.ro

Operatie la gat... Problema?


Bet

Recommended Posts

Buna seara:) am si eu o intrebare, am mai vazut topicuri pe forum asemanatoare dar pentru cazul meu nu prea gasesc raspuns... Am o operatie pe gat(sub mandibula mai exact) si doresc sa intru la AdP... Sunt o multime de chestii legate de semnele particulare si de cicatrice dar nu stiam daca operatiile intra si ele in aceasta categorie. Operatia este relativ "recenta", adica de trei ani mai exact, dar avand in vedre ca pielea gatului se vindeca mai greu... A inceput sa se cicatrizeze dintr-un capat si chiar nu se mai observa acea parte, dar nu stiu ce parere au cei de la vizita medicala. Am fost la policlinica M.A.I., la dermatologie, insa mi-a spus ca tine de chirurgie, dar din ce am inteles, acolo va trebui sa dau explicatii daca a fost facuta din necesitate(si eu care ziceam ca mi-am scos glandele salivare din placere), ce au gasit cand m-au taiat(niste glande cel mai probabil:)) in cazul fericit)... Credeti ca, avand in vedere faptul ca a fost din necesitate si nu din placerea nebuna de a avea un buzunar in gat, ar putea fi o piedica? Va multumesc mult de tot pentru eventualele raspunsuri, idei, sugestii:)!

Link to comment
  • Moderator

Ai mai pus aceasta intrebare si in alte topicuri deschise pe acest forum. Ti s-a raspuns la intrebari, mai exact ti s-a sugerat sa intrebi la medicul IPJ-ului de care apartii daca e vreo problema, el fiind singurul abilitat sa iti zica apta/inapta. Acest topic se inchide si te rog sa nu mai deschizi 20 de topicuri pe aceeasi tema.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.