Jump to content
POLITISTI.ro

ionut72

Recommended Posts

Se zvoneste ca dupa ce l-au dat afara pe Gyga domnii vice de la SNPPC si-au tras salarii de ,atentie, 7000 de leuti noi , iar Gruia 10000 si cica Paraschiv se cearta cu el ca al lui este putiiiiin mai mic.

Asta cica pe langa salariul de circa 5ooo de leuti care vine pe proiecte europene.

Sa fie zvon............. sa fie adevarat?

Cica forumul SNPPC a fost inchis tocmai pentru ca domnul Gruia nu suporta critica.

Cenzura pe fata.

Exact asa a procedat si Lincu , a inchis forumul ca il injurau oamenii dupa care a trecut site-ul sindicatului pe numele sotiei cu titlu gratuit.

Nici macar nu s-a obosit sa-l vanda la sto asa.

Link to comment
  • Member

E la moda atitudinea asta cu trantitul usii in nas.Si CNP-ul a practicat-o, de ca n-ar face asta si sindicatele.Doar cotizatia se opreste in continuare pe stat.

Link to comment

Domnul Gruia intra adesea si pe forumul IGPR, probabil citeste criticile la adresa SNPPCului, dar nu "cracneste" niciodata nimic.

Link to comment

Au dat drumul, cu explicatia ca ceva virusi au intrat si modificat forumul. Intamplator sau nu, virusii mancasera parola mea de admin. Ceilalti useri care au intrat, o faceau normal, fara sa adauge sau modifice ceva, in afara de adresa de accesare. Acum, virusii mi-au dat inapoi parola de admin.

Se poate intra astfel acum: www.snppc.ro/forum

Se zvoneste ca dupa ce l-au dat afara pe Gyga domnii vice de la SNPPC si-au tras salarii de ,atentie, 7000 de leuti noi , iar Gruia 10000 si cica Paraschiv se cearta cu el ca al lui este putiiiiin mai mic.

Nu m-au dat afara, eu nu am mai fost ales la congres. Cum spune Coarna, sala alege.

Asta cica pe langa salariul de circa 5ooo de leuti care vine pe proiecte europene.

Sa fie zvon............. sa fie adevarat?

Cica forumul SNPPC a fost inchis tocmai pentru ca domnul Gruia nu suporta critica.

Gruia nu citeste ce scriu membrii pe forum, lui Gruia i se aduce la cunostinta de catre unii care se gudura pe langa el. Si printre aceia care nu suporta critica, este si pensionarul MAI, Coarna Dumitru. Dar sa nu-i spuneti pensionar, ca nu vrea sa se stie.

Atunci cand am postat lista cu candidatii la functiile din biroul executiv, a solicitat sa fie scos cuvantul pensionar (desi este pensionar) si sa-i pun gradul militar cu care a trecut in rezerva.

Dupa care, s-a cerut sa trec doar ofiteri, agenti sau pc.

Vezi lista, aici:

Edited by gigabyte
Link to comment

Aveti dreptate cu inchiderea anumitor forumuri ale sindicatelor sau organizatiilor profesionale. La CNP s-au folosit de forum sa-l discrediteze pe fostul presedinte si dupa aceea Negreanu probabil de teama sa nu se gaseasca unu care sa scrie tot ce stie despre cei ramasi acolo a hotarat sa-l inchida.

Si cei de la CNP au salarii la fel de mari ca ale celor de la SNPPC.

Link to comment
  • 1 month later...

Stati calmi;nici eu nu mai pot intra fiindca am fost banat permanent...si ce? Imi fac forumul meu si pe aia din BE(x)C ii banez din start.Sau le iau taxa....

Link to comment

In Romania nu exista miscare sindicala. De-a lungul timpului, liderii de sindicat au ajuns politicieni, au fost interlopi, au devenit multi – milionari. Sindicatele sunt folosite de catre interlopi ca masa de manevra (asa cum a fost in cazul lui Miron Cozma), sunt folosite ca rampa de lansare pentru politicieni (cazul lui Victor Ciorbea sau a lui Miron Mitrea – acesta din urma fiind in evidentele DNA, in anul 2008, cu un dosar de coruptie, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals în înscrisuri oficiale si uz de fals). Sindicatele sunt pentru unii, un mijloc de a ajunge in functii administrative si in lumea afacerilor ca actionari, patroni, s.am.d. Multi lideri de sindicat au ajuns in topul celor care detin cele mai fabuloase averi din Romania.

In Romania, nu exista decat sindicate galbene, coordonate de catre patronate si de catre ministere. Liderii de sindicat se mentin in functie pe viata, iar membri sunt doar cotizanti (cotizatia se ridica la 1% din venitul brut), fara sa participe la intruniri, fara sa poata vota in cadrul organizatiei decizii care ii afecteaza direct, fara sa poata sa isi aleaga reprezentantii. De fapt, chiar daca nu doresti sa susti aceste organizatii in cazul nostru CNP , pentru desfasurarea negocierilor colective (ex.Statutul Politistului ).

Uneori membri de sindicat din Politie, primesc un fel de pomana (asemanatoare cu pomana electorala ,agende, pixuri, calendare pungi mai mult goale de craciun) pentru a nu avea motive sa fie nemultumiti. Milioane de lei sunt cheltuite anual, iar liderii sindicali refuza sa spuna ce se intampla cu aceste sume uriase de bani.

Sindicatele galbene sunt prin definitie organizatii controlate de administratie sau de putere si sunt create la initiativa angajatorului. Exact asa cum este CNP-ul si SNPPC-ul care activeaza in Politie, al carui scop este sa jefuiasca in mod constant munca si drepturile angajatilor. Deoarce angajatorii sunt obligati de legislatia nationala sa incheie un contract colectiv de munca, acesta foloseste sindicatul pentru a negocia clauze dezavantajoase pentru salariati, iar liderii de sindicat strang averi colosale.

Edited by Leonidas67
  • Upvote 1
Link to comment

Hai zi ceva si de seful PROLEX,care se vrea staroste peste Bucuresti;d'ai mei ,lasa-i in grija mea,nu-ti bate capul...

Dupa ce ca pe acolo intrau aproximativ 5, maxim 10 oameni, ii mai si baneaza. :ner:

Ce sa zic,ma stric de ras....Intram mai multi,da' pentru cine nu stie sa numere decat pina la zece,chiar nu conteaza....Si de banat,mai au pe cine,mult si bine...ca fraierul ala de admin nu stie sa baneze si I.P.-urile.Nu-l duce capu' asa ca a ajuns sa se lupte cu ...clonele.... :ph34r::emo-box:

Link to comment

Deci pe forumul SNPPC ruleaza,,Razboiul Clonelor!" :ner:

:ner: :ner: Din pacate eu sunt inclonabil......Principiile,fi'r-ar ele sa fie de principii....

Edited by Wallah
Link to comment
  • 3 months later...

DA, l-au inchis, nu mai exista! Probabil ca ii deranjau intrebarile si discutiile de acolo caci erau ganduri exprimate de politistii, marea majoritate membrii de sindicat, ale caror drepturi ar fi trebuit sa le apere cu incrancenare si inversunare.

Link to comment
....domnii vice de la SNPPC si-au tras salarii de ,atentie, 7000 de leuti noi , iar Gruia 10000 si cica Paraschiv se cearta cu el ca al lui este putiiiiin mai mic....pe langa salariul de circa 5ooo de leuti care vine pe proiecte europene.

Sa fie zvon............. sa fie adevarat?.....

Cu riscul de a fi blamat:ideile bune nu tin de calitatea oamenilor care le propun...exemplul e piticu' porno- Homo Boc(us) care cand era pe post de imitatie de p.m. si purtator de soparle d-ale basexului a dat o idee buna : toti liderii de sindicat din Ro sa fie si ei obligati sa depuna declaratie de avere si sa poata intra sub incidenta investigatiilor A.N.I. .... inutil de zis ca a picat ideea la ce taraboi or facut ...atii de lideri de sindicate care se si vedeau lideri de sindicate fara membri (numai masochistii ar mai fi ramas la vederea averilor nesimtite)...mai grav e ca am auzit si membrii de sindicat care ziceau ca nu-i buna ideea....cata vreme-ti platesc cotizatie ,bai ...hat de lider ,amdreptul sa stiu in ce averi te rupi.Acu' nici eu nu-s naiv:motivatia lu'basexu din spatele lu' Bocus era de fapt controlul "liderilor" de sindicat...si manipularea lor...noroc ,parca cu C.C.R. parca-eu imi aduc aminte ca CCR-ul o transat problema cu-n 7-2 (!) ptr. neconstitutionalitatea prevederii...

Asa ca forumul snppc e vax albina daca mer'e au ba...ca tot asa le cresc conturile la taraturile din staff fie cale zice goarna sau paraschiv sau gruia sau...eh!

Link to comment
  • Moderator

Au luat exemplu de la CNP. La fel au procedat și cei de la CNP, au hotărât într-o ședință plenară de conducere că e prea mare bătaia de cap să întrețină un forum unde niște muritorii de rând, mai au tupeul să pună întrebări incomode. Probabil că dacă pe forumurile dedicate organizațiilor ar fi existat numai posturi laudative, pupăcioase, mulțumitoare și ipocrite, forumurile funcționau și astăzi. În plus mentenața și tot ce implică ținerea în online a unui forum, nu e deloc lipsită de griji sau probleme.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.