andronicalxmai95 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 (edited) Haideti sa vorbim putin si despre asa numita arma, electrosoc " TASER "... Va rog sa urmariti videoclipul ca sa vedeti despre ce este vorba ! Este neletala, si eficienta pentru politisti! Ar trebui sa o poarte si voluntari pentru autoapararea acestora! Insa nici politistii romani nu o poarta. De ce? Si acesta ar fi un exemplu bun, antrenament intre politisti cu Taser-ul! Edited July 22, 2010 by andronicalxmai95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted July 22, 2010 Moderator Share Posted July 22, 2010 Pentru ca nu este in dotarea politistilor din Romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronicalxmai95 Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Pentru ca nu este in dotarea politistilor din Romania. Pai observ! Dar de ce nu este? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted July 23, 2010 Moderator Share Posted July 23, 2010 Trimite un email aici: drp@gov.ro si vezi ce zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted July 23, 2010 Membru Share Posted July 23, 2010 (edited) alex, poti sa scrii in acel memoriu, unde ti-a indicat colegul, DE CE NU AVEM BENZINA PT ECHIPAJE, DE CE NU EFECTUAM TRAGERI, MACAR LUNARE SI ALTI DE CE.... Edited July 23, 2010 by eti79ety Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronicalxmai95 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 (edited) alex, poti sa scrii in acel memoriu, unde ti-a indicat colegul, DE CE NU AVEM BENZINA PT ECHIPAJE, DE CE NU EFECTUAM TRAGERI, MACAR LUNARE SI ALTI DE CE.... ce memoriu? Trimite un email aici: drp@gov.ro si vezi ce zic. e e-mail sa ii trimit? cu " dc nu este dotata politia romana cu taser ? "... si la cine trimit eu mai exact emailul? Edited July 23, 2010 by andronicalxmai95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronicalxmai95 Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 ce memoriu? e e-mail sa ii trimit? cu " dc nu este dotata politia romana cu taser ? "... si la cine trimit eu mai exact emailul? nu vreau sa fac vreo prostie ceva... nu de alta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Da, trimite un email acolo și întrebă-i pe cei ce decid în privința dotărilor dacă s-au gândit să doteze polițiștii cu teaser. Și de ce nu au făcut-o? Ei sunt cei mai în măsură să-ți răspundă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronicalxmai95 Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Da, trimite un email acolo și întrebă-i pe cei ce decid în privința dotărilor dacă s-au gândit să doteze polițiștii cu teaser. Și de ce nu au făcut-o? Ei sunt cei mai în măsură să-ți răspundă. Gata, am trmis, dar sper ca nu o sa ma traga la raspundere, sau sa patesc ceva ca i-am intrebat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Sincer, nici eu nu știu, nu am trimis niciodată un mail acolo, dar sunt tare curios să văd ce o să se întâmple !? :ner: Oricum de plătit nu trebuie să plătești nimic, decât în cazul în care vei primi vreo amendă. Dar nu e problemă ... ne spui și strângem toți bani aici, să o achităm. Apropo, le-ai umplut frigiderul de ... carne, sau te-ai adresat frumos și respectos? Nu uita să ne ții la curent cu evenimentele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronicalxmai95 Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 (edited) Sincer, nici eu nu știu, nu am trimis niciodată un mail acolo, dar sunt tare curios să văd ce o să se întâmple !? :ner: Oricum de plătit nu trebuie să plătești nimic, decât în cazul în care vei primi vreo amendă. Dar nu e problemă ... ne spui și strângem toți bani aici, să o achităm. Apropo, le-ai umplut frigiderul de ... carne, sau te-ai adresat frumos și respectos? Nu uita să ne ții la curent cu evenimentele ! Pai normal ca m-am adresat frumos... Dar daca patesc ceva tu o sa suporti! alex, poti sa scrii in acel memoriu, unde ti-a indicat colegul, DE CE NU AVEM BENZINA PT ECHIPAJE, DE CE NU EFECTUAM TRAGERI, MACAR LUNARE SI ALTI DE CE.... Nu o sa scriu nimic despre benzina ptr echipajem trageri... nimic... intreaba-i tu daca te intereseaza asta! Si pe bune acuma, Rookie, tu vb serios? In legatura cu amenda ? Sau faci misto de mine ca sa ma sperii Edited August 10, 2010 by andronicalxmai95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucataru Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Sistemul a fost prezentat la pavilionul H Pretul , este motivul ptr. care nu au reusit sa-l achizitioneze Daca mai nimeresti si curul unuia cu probleme la pitpalac , ai pus-o Nu sti ca politia are numai obligatii si infractorii numai drepturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronicalxmai95 Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Sistemul a fost prezentat la pavilionul H Pretul , este motivul ptr. care nu au reusit sa-l achizitioneze Daca mai nimeresti si curul unuia cu probleme la pitpalac , ai pus-o Nu sti ca politia are numai obligatii si infractorii numai drepturi Ce doriti sa spuneti cu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valy82 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 intradevar taser-ul ar fi foarte util in serviciul de ordine publica si nu numai.... este mult mai bun decat spray-ul iritant lacrimogen intrucat vizeaza o singura persoana si ar putea fi utilizat si intr-o incapere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucataru Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Ptr.ANDRONICAlxmai95 1- nu avem bani ptr. asemenea jucarii 2- sti ca noi toti bugetari, sau nebugetari (avem "dreptul"sa facem ciocul mic) iar passaris (un simplu exemplu ) mananca ,are drepturi si ce este mai grav = O DUCE BINE PE BANII NOSTRI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felipe Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 SPER sa gresesc dar colegii vorbeau ca pretul statiilor noi montate pe masini e in jur de 15000 bucata si 150 lei tehnicianului pentru fiecare statie montata...SPER sa fie abureala, dar asta inseamna ca e dublu cat un logan... la banii astia nu ne permiteam si un tazer, poate ca bonus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts