Jump to content
POLITISTI.ro

Despre >> TASER <<

andronicalxmai95

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Haideti sa vorbim putin si despre asa numita arma, electrosoc " TASER "... Va rog sa urmariti videoclipul ca sa vedeti despre ce este vorba

! Este neletala, si eficienta pentru politisti! Ar trebui sa o poarte si voluntari pentru autoapararea acestora! Insa nici politistii romani nu o poarta. De ce? Si acesta ar fi un exemplu bun, antrenament intre politisti cu Taser-ul!
Modificat de andronicalxmai95
  • Moderator
Publicat

Pentru ca nu este in dotarea politistilor din Romania.

Publicat

Pentru ca nu este in dotarea politistilor din Romania.

Pai observ! Dar de ce nu este?

• Membru
Publicat (modificat)

alex, poti sa scrii in acel memoriu, unde ti-a indicat colegul, DE CE NU AVEM BENZINA PT ECHIPAJE, DE CE NU EFECTUAM TRAGERI, MACAR LUNARE SI ALTI DE CE....emo-yessir.gif

Modificat de eti79ety
Publicat (modificat)

alex, poti sa scrii in acel memoriu, unde ti-a indicat colegul, DE CE NU AVEM BENZINA PT ECHIPAJE, DE CE NU EFECTUAM TRAGERI, MACAR LUNARE SI ALTI DE CE....emo-yessir.gif

ce memoriu?

Trimite un email aici: drp@gov.ro si vezi ce zic.

e e-mail sa ii trimit? cu " dc nu este dotata politia romana cu taser ? "... si la cine trimit eu mai exact emailul?

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

ce memoriu?

e e-mail sa ii trimit? cu " dc nu este dotata politia romana cu taser ? "... si la cine trimit eu mai exact emailul?

nu vreau sa fac vreo prostie ceva... nu de alta

Publicat

Da, trimite un email acolo și întrebă-i pe cei ce decid în privința dotărilor dacă s-au gândit să doteze polițiștii cu teaser. Și de ce nu au făcut-o?

Ei sunt cei mai în măsură să-ți răspundă. :naughty:

Publicat

Da, trimite un email acolo și întrebă-i pe cei ce decid în privința dotărilor dacă s-au gândit să doteze polițiștii cu teaser. Și de ce nu au făcut-o?

Ei sunt cei mai în măsură să-ți răspundă. :naughty:

Gata, am trmis, dar sper ca nu o sa ma traga la raspundere, sau sa patesc ceva ca i-am intrebat!

Publicat

Sincer, nici eu nu știu, nu am trimis niciodată un mail acolo, dar sunt tare curios să văd ce o să se întâmple !? :ner:

Oricum de plătit nu trebuie să plătești nimic, decât în cazul în care vei primi vreo amendă. Dar nu e problemă ... ne spui și strângem toți bani aici, să o achităm. :D

Apropo, le-ai umplut frigiderul de ... carne, sau te-ai adresat frumos și respectos?

Nu uita să ne ții la curent cu evenimentele ! :naughty:

Publicat (modificat)

Sincer, nici eu nu știu, nu am trimis niciodată un mail acolo, dar sunt tare curios să văd ce o să se întâmple !? :ner:

Oricum de plătit nu trebuie să plătești nimic, decât în cazul în care vei primi vreo amendă. Dar nu e problemă ... ne spui și strângem toți bani aici, să o achităm. :D

Apropo, le-ai umplut frigiderul de ... carne, sau te-ai adresat frumos și respectos?

Nu uita să ne ții la curent cu evenimentele ! :naughty:

Pai normal ca m-am adresat frumos... Dar daca patesc ceva tu o sa suporti!

Nu o sa scriu nimic despre benzina ptr echipajem trageri... nimic... intreaba-i tu daca te intereseaza asta!

Si pe bune acuma, Rookie, tu vb serios? In legatura cu amenda :faint: ? Sau faci misto de mine ca sa ma sperii :unsure:

Publicat

Sistemul a fost prezentat la pavilionul H

Pretul , este motivul ptr. care nu au reusit sa-l achizitioneze

Daca mai nimeresti si curul unuia cu probleme la pitpalac , ai pus-o

Nu sti ca politia are numai obligatii si infractorii numai drepturi :(

Publicat

Sistemul a fost prezentat la pavilionul H

Pretul , este motivul ptr. care nu au reusit sa-l achizitioneze

Daca mai nimeresti si curul unuia cu probleme la pitpalac , ai pus-o

Nu sti ca politia are numai obligatii si infractorii numai drepturi :(

Ce doriti sa spuneti cu asta? :huh:

Publicat

intradevar taser-ul ar fi foarte util in serviciul de ordine publica si nu numai.... este mult mai bun decat spray-ul iritant lacrimogen intrucat vizeaza o singura persoana si ar putea fi utilizat si intr-o incapere

Publicat

Ptr.ANDRONICAlxmai95

1- nu avem bani ptr. asemenea jucarii

2- sti ca noi toti bugetari, sau nebugetari (avem "dreptul"sa facem ciocul mic) iar passaris (un simplu exemplu ) mananca ,are drepturi si ce este mai grav = O DUCE BINE PE BANII NOSTRI

• 1 lună mai târziu...
Publicat

SPER sa gresesc dar colegii vorbeau ca pretul statiilor noi montate pe masini e in jur de 15000 bucata si 150 lei tehnicianului pentru fiecare statie montata...SPER sa fie abureala, dar asta inseamna ca e dublu cat un logan... la banii astia nu ne permiteam si un tazer, poate ca bonus? :P

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.