Jump to content
POLITISTI.ro

Neclaritati raportul dintre inaltime si greutate la admitere

ALIN69

Recommended Posts

Buna

Am incercat anul trecut sa dau la o scoala din cadrul MAI si am fost respins datorita kilogramelor ,am avut 1.79 si 58 de kilograme .Dupa diete,sala,suplimente nutritive,etc am reusit performanta de-a ma ingrasa intr-un an 12 kilograme .

Doresc sa ma inscriu si anul asta ,dar mie frica sa nu patesc iar acelasi lucru.

Mentionez ca la probele sportive nu am probleme ,nici la partea teoretica.Ma descurc foarte bine

Multumesc anticipat,

Nu cred ca problema ta a tinut de kilograme. Nu era o greutate normala pentru inaltimea ta, dar nici subnutrit nu te puteai numi.

Pana acum nu am mai auzit de aceasta problema la inscrierea absolventilor in scolile de politie si, mai mult decat atat, am avut colegi in scoala care aveau o inaltime mai mare decat a ta si mai putin de 58 de kilograme. Eu zic sa te interesezi mai bine si sa afli motivul pentru care ai fost respins, asta nu mi se pare plauzibi...

Multumesc pentru proptitudinea dumneavoastra in ceea ce priveste raspunsurile la problema mea.

Am sa intreb intreb un medic din cadrul spitalului militar sa vad daca ar mai fi o problema in ceea ce priveste kilogramele pentru a a sti exact.

Motivul pentru care am fost declarat inapt este sigur cel al kilogramelor pentru ca in momentul in care m-am prezentat la analize,am fost masurat,cantarit si mi sa dat pe loc verdictul ''Inampt'' si sa incerc daca viitoare .......

• Upvote 1
  • Downvote 1

Te poate respinge la vizita medicala pe motivul acesta..trebuie sa fii normal iar tu cred ca ai IMC-ul mai mic de 18...acum depinde si peste cine dai,dar ti-o spun din sursa sigura..

• 2 weeks later...

prietene, daca esti slab, inainte de proba medicala, du-te si bea 2-3L de apa, mananca bine si te asigur ca nu ai stres! castigi 2 kg cel putin, care's importante! depinde unde ai dat, depinde de comisia pe care ai avut'o in ziua respectiva! cand am dat eu, toti au trecut, si cei cu 50 de kg! asa au vrut ei sa ne treaca pe toti! depinde si ce noroc ai!

P.S. - foarte multi care sunteti slabi - NU faceti nimic in sensul asta, apoi va plangeti ca ati picat la medical pt kg!

1.mananca de multe ori pe zi, putin si des! asa se face!

2.ia proteine cu multi carbohidrati - asa o sa cresti mult mai repede in masa musculara!

3.cel mai important - DU'TE LA SALA!

Bafta!

Te poate respinge la vizita medicala pe motivul acesta..trebuie sa fii normal iar tu cred ca ai IMC-ul mai mic de 18...acum depinde si peste cine dai,dar ti-o spun din sursa sigura..

Daca mergi in luna aprilie si te inscrii pt politie si dai de un dr. ok si'l rogi frumos sa'ti treaca din "burta" 3-4 kg, te asigur ca o va face! in 3 luni de zile ai timp sa pui pe tine 3 kg! stiu caz! :emo-box:

Da asa e...Voiam sa zic doar ca se poate sa nu te treaca daca nu ai IMC-ul normal si cu atat mai mult daca este si concurenta mare...

Cred ca sa iei proteine in conditiile in care nu faci sport e cam rau pentru organism.

Poti totusi sa te duci la mcDonalds si intr-o luna chiar depasesti :)

Dennis,"proteinele cu multi carbohidrati" se numesc gainere.insanity66,daca iei proteine in conditiile in care nu faci sport nu e cam rau pentru organism,doar ca pui mai multa grasime. :good:

• Upvote 1

Dennis,"proteinele cu multi carbohidrati" se numesc gainere.insanity66,daca iei proteine in conditiile in care nu faci sport nu e cam rau pentru organism,doar ca pui mai multa grasime. :good:

"Prietene" - eu nu vb cu oameni care n'au contact prea mare cu sala in termeni de "specialitate", ci pe intelesul tuturor, pt a ma face inteles de cei in cauza si pt a'i putea ajuta intr'un sens sau altul! Mai bine te opreai, inainte de a spune prostia cu "proteinele te ingrasa" - las'o asa! nu prea stii tu multe de sala, nu'i bai, poti trai si asa! :naughty: (exista produse bazate in mare parte doar pt muschi - fara depuneri de grasimi, 90% proteine!

- > "proteinele cu multi carbohidrati" - asta'i TARE! N'am mai auzit asa ceva! poate vroiai sa zici produsele/concentratele).

-poti sa iei cate vrea sufletul tau, nu'o sa cresti in masa, dar ai tonus si muschii is bine "hraniti" - de obicei, le iau cei cu multi ani de sala, care doresc in special - DEFINIRE!)

Iti garantez ca tu nu arati la corp ca mine, fac sala de cativa ani;(vad ca incerci sa'mi explici ce's alea "gainere" - esti funny !) :clip: degeaba o dai in "filozofie terminologica" doar sa arati cat de "COOLt" esti tu! baiatu' vrea un sfat si atat!

P.S. Nu'o mai arde "terminologic" pe un forum de politie! du'te si lasa'ne'n durerea noastra! :emo-box:

Daca merge o luna la sala si mananca bine pune imediat si pune masa musculara nu grasime...

Stii tu ceva dragutzo, dar nu e chiar asa!

Sunt mai multe aspecte care tb luate in calcul!

1-tipul somatic; 2-cate mese pe zi mananci;3-proteine, vitamine, etc.; 4-antrenamentul pe care'l faci! 5-somn! etc.

P.S. Sunt multe de luat in vedere; nu faci mare lucru intr'o luna la sala!

Ca idee - da, ai dreptate! sala si "papa" :naughty:

Edited by dennis

:doh:

Faceti multa miscare, mancati sanatos si consistent si lasati prostiile cu suplimentele.

Alergati, faceti flotari, genoflexiuni, mergeti la un medic de familie pentru o posibila indrumare.

Cat despre sala... rapeste mult timp si energie, energie pe care ti-o poti canaliza si in alte directii.

• Downvote 1

Faceti multa miscare, mancati sanatos si consistent si lasati prostiile cu suplimentele.

Alergati, faceti flotari, genoflexiuni, mergeti la un medic de familie pentru o posibila indrumare.

Cat despre sala... rapeste mult timp si energie, energie pe care ti-o poti canaliza si in alte directii.

Iti garantez prin experienta mea personala ca facand flotari si genoflexiuni nu cresti in greutate si nu pui masa. Ai conditie fizica mai buna, esti mai "fit" dar nu cresti.

Cred ca sa iei proteine in conditiile in care nu faci sport e cam rau pentru organism.

Poti totusi sa te duci la mcDonalds si intr-o luna chiar depasesti :)

Poate stii tu vreun studiu de caz pe vreo populatie anume si noi nu avem habar! Inainte sa spui si sa afirmi ceva,vii cu argumente in acest sens!

NU ne intereseaza pareri .. SUBIECTIVE!!! :naughty:

you are funny! N'am mai auzit crestia asta din liceu, o tipa a zis'o! :ner:

Presupun ca esti setat pe ideea: "nu conteaza cum arati, conteaza cum gandesti!" Bafta! .. cu "timpu liber!" :good:

Profu' meu de sport in fac. le spunea anumitor tipi/tipe: "generatia Mc Donald's" - avea dreptate omu'!

Edited by dennis
  • Downvote 4

Poate stii tu vreun studiu de caz pe vreo populatie anume si noi nu avem habar! Inainte sa spui si sa afirmi ceva,vii cu argumente in acest sens!

NU ne intereseaza pareri .. SUBIECTIVE!!! :naughty:

Vai frate, ce plin de shmenuri esti! Esti sigur ca ai nimerit bine pe site-ul acesta? Poate cautai "desteptulupesteprajit.com"?

• Upvote 2

Vai frate, ce plin de shmenuri esti! Esti sigur ca ai nimerit bine pe site-ul acesta? Poate cautai "desteptulupesteprajit.com"?

Stimate domn, daca nu stiti ceva si nu sunteti informat corect si detaliat in acest sens, va rugam sa nu mai vb prostii! Sunt f informat in acest domeniu!

1.nu suntem frati! - observ ca acest "tic verbal" este folosit obsesiv!

2.dvs. aveti un limbaj de "mahala", drept urmare, nu stiu cine nu ar tb sa fie pe acest forum! :slapb:

3.stapaniti-va frustrarile si ramaneti pe subiect!

O seara faina va doresc!

Edited by dennis
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Dennis cateodata lumea te mai judeca si dupa fotografie.

Daca mergi in padure poti sa te intalnesti cu ursul.

Trebuie sa-ti asumi acest risc.

Renunta la prescurtari si poate cei de pe acest forum te vor trata cu seriozitate.

Este decat un sfat.

Multa sanatate.

you are funny! N'am mai auzit crestia asta din liceu, o tipa a zis'o! :ner:

Presupun ca esti setat pe ideea: "nu conteaza cum arati, conteaza cum gandesti!" Bafta! .. cu "timpu liber!" :good:

Profu' meu de sport in fac. le spunea anumitor tipi/tipe: "generatia Mc Donald's" - avea dreptate omu'!

Domnule "muscle only", in primul rand, asta e primul atac la persoana si ultimul sa ...presupunem ca doar suntem la capitolul presupunerilor, nu?! In al doilea rand, n-ai sa stii dumneata pe ce e setat oricare dintre oamenii ce vin si isi expun sub o forma prietenoasa ideile. Nu uita ca aici se critica opinia, iar nu persoana.

Revenind on topic, cu un program bine stabilit de tine, si cu niste suplimente nutritionale prescrise de medic, poti ajunge lejer la cateva kilograme in plus mai putin de doua luni, pe o cale cat se poate de sanatoasa.

• Downvote 1