Jump to content
POLITISTI.ro

Ministrul Gabriel Berca la bilanţul Poliţiei de Frontieră


NewsBot

Recommended Posts

icons_3.jpg

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, participă astăzi, 21 februarie a.c., începând cu ora 14.30, la şedinţa de evaluare a activităţii Poliţiei de Frontieră în anul 2011.

Sursa: Flux de stiri MAI

Link to comment

IMG_0158.jpg

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a participat marţi, 21 februarie a.c., la evaluarea activităţii desfăşurate de Poliţia de Frontieră Română în anul 2011, ce a avut loc la sediul I.G.P.F..

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a participat marţi, 21 februarie a.c., la evaluarea activităţii desfăşurate de Poliţia de Frontieră Română în anul 2011, ce a avut loc la sediul I.G.P.F..

În cadrul conferinţei de presă, ministrul Gabriel Berca a apreciat activitatea Poliţiei de Frontieră, în mod special eforturile depuse pentru îndeplinirea calendarului tehnic de aderare la Spaţiul Schengen, reamintind, în context, că România este pregătită pentru aderare.

În intervenţia sa, ministrul a cerut poliţiştilor de frontieră să dea dovadă în continuare de hotărâre şi integritate profesională - condiţii esenţiale în desfăşurarea activităţii.

„Nu putem avea performanţă dacă nu avem integritate. Poliţiştii de frontieră sunt primii care intră în contact cu cetăţenii altor ţări, iar integritatea lor trebuie să fie dincolo de orice îndoială”, a declarat Gabriel Berca, precizând că nu va ezita să ia măsuri ferme în situaţii în care sunt semnalate cazuri de corupţie.

Ministrul Administraţiei şi Internelor a cerut Poliţiei de Frontieră să intensifice activităţile desfăşurate în domeniul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, subliniind faptul că, în anul 2012, lupta împotriva evaziunii fiscale reprezintă o prioritate pentru toate structurile din cadrul MAI.

„Anul 2012 este anul luptei împotriva evaziunii fiscale, iar Poliţia de Frontieră Română este o structură de bază în combaterea acesteia” a spus ministrul Berca, menţionând că, pentru a obţine cele mai bune rezultate, se impune o colaborare eficientă a tuturor structurilor cu responsabilităţi şi atribuţii în domeniu.

La şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate de Poliţia de Frontieră în anul 2011 a participat şi secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul MAI, chestor de poliţie Ioan Dascălu, care a apreciat contribuţia importantă a poliţiştilor de frontieră în securizarea eficientă a frontierei externe a Uniunii Europene şi a felicitat poliţiştii de frontieră pentru colaborarea eficientă cu celelalte structuri ale statului.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.