Jump to content
POLITISTI.ro

Mutare fara voia ta!


LEX

Recommended Posts

Dragi colegi, chiar daca momentan sunt in concediu de odihna, dragii mei sefi, nu stiu prin ce modalitati si prin ce artificii, m-au mutat sau urmeaza iminenta mutare a mea de pe un post pe altul, respectiv de la judiciar la proximitate, fara a avea acordul meu - va intreb este posibil asa ceva??????????????????????????

Intreb si eu ca cel nestiutor si lovit de aceasta problema!!

Mai mult am aflat ca deja actele au fost inaintate catre conducerea ipj-ului si au si fost aprobate si trecute pe dispozitia zilnica pe unitate, CHIAR DACA EU SUNT INCA IN CONCEDIU!

Daca poate sa-mi de-a cineva vreun sfat/sfaturi utile care pot duce la rezolvarea acestei probleme il rog sa o faca cat mai URGENT!

Fac precizarea ca statutul politistului / legea 188, le-a lecturat si in ele se spune foarte clar ca nu se poate face o mutare definitiva fara acordul celui mutat. Astept si MULTUMESC ANTICIPAT!

Link to comment
  • Moderator

Acesta este un forum, nu un canal de chat, unde să primești răspunsuri imediat. Ai mai postat această problemă a ta și aici:

Te rog să ai răbdare, cu siguranță vei primi și răspunsuri de la colegi. Nu este nevoie să inițiezi un topic separat.

Acesta se închide și discuția o să continue în topicul mai vechi. Mulțumesc pt înțelegere.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.