Jump to content
POLITISTI.ro

Programul de guvernare al Guvernului Ungureanu


Recommended Posts

  • Member

Pe site-ul postului de televiziune Antena 3 a fost postat Programul de guvernare al Guvernului Ungureanu, program ce a fost obtinut, cica, pe surse.

In acest document, la capitolul "Ordine publica si siguranta cetateanului', printre altele, institutia "vedeta" este ,surpriza, Politia Locala.......... in legatura cu care se vor urma urmatoarele directii:

-profesionalizarea personalului incadrat in Politia Locala

-modificarea legislatiei privind Politia Locala prin stabilirea unor atributii clare privind ordinea si siguranta cetateanului

- intarirea cooperarii intre Politia Locala si toate structurile MAI

-definire in mod clar a atributiilor specifice personalului fiecarei structuri de politie jandarmerie si politie locala.

NIMIC NOU SUB SOARE !!! .

Guvernarea incompetenta continua sa "resusciteze" aceasta institutie creata peste noapte cu oameni semianalfabeti, sa o dezvolte si sa ii comfere atributii noi (furate de la altii), .Nuvreau sa par pesimist , insa la orizont se vad nori negrii pentru structurile de ordine publica si politie rutiera din cadrul Politiei Romane (din care fac parte). Sper sa ma insel !!

Documentul cu pricina:

http://www.antena3.r...deguvernare.pdf

Link to comment

Mihai nu cred ca mai apuca.

Guvernul asta de marionete, pardon de pacalici si septari, nu cred ca-i apuca luna MAI.

Edited by Elvis
Link to comment

e misto la partea de justitie.

cica au adoptat cele 4 coduri, dar a intrat doar unul in vigoare!!!!!!!!!!!!!!!

si-mi aduc aminte ca anul trecut am fost testati din noul Cod Penal si nici acum nu se stie cand va intra in vigoare

Link to comment

vor intra asa cum se presupune in septembrie. si vor anunta asta in martie, deci au timp destul. Am inteles ca toate hirtiile sunt gata, le lipseste doar semnatura. Iar majoritatea din Parlament va trece totul la modul automat deci nu asta este problema. ci implementarea lor :)

Link to comment

Cineva din rahatul asta de PDL isi urmareste scopul prin infiintarea acestei "politiii".Nu stiu ce draq tot trag astia cu rahatul asta de locala cand in toata UE e in curs de desfiintare dovedindu-si ineficienta si implicarea politica pe care o are institutia lu' peste prajit.Doamne!!! nu pot sa va povestesc ce" proiectile" de oameni lucreaza in cacatul asta politie LOCALA.Poate ca sa ne demonstram eficienta ca structura de politie ar trebui sa nu mai iesim noi in teren vreo 3-4 zile si sa ii lasam pe ei...........ca tot sunt politisti.Oricum programul de guvernare a lui Ungureanu e o continuare a programului Boc asa ca nu e de mirare ce vrea PDL-ul asta.

Mai rau, cred ca nici USL-ul nu e prea departe de ideea cu politia LOCALA, asa ca cine se poate muta de la O.P. sa o faca cat mai poate sau........saru' mana nea primaru.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

ultima declaratie a lui Predoiu a fost ca noul CP va intra in vigoare in 2013.

automat trebuie sa intre si CPP.

nu are cum sa se meraga ca acum cu noul Cod Civil si vechiul Cod Proc. civila.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.