Jump to content
POLITISTI.ro

Acordarea salariului de 50% in 2010


Elvis

Recommended Posts

  • Moderator

Aceasta recompensa trebuie acordata celor ce merita, iar daca sunt acceasi oameni nu vad nicio problema.

Acum nu spun ca trebuie sa primeasca nu stiu cati ani la rand un lucrator , dar nici corect nu mi se pare sa primeasca unul care nu face nimic.

Link to comment
  • Moderator

Cred ca Elvis la altceva se referea mai sus. El ne intreaba daca ni se pare corecta decizia conducatorilor nostri, care au hotarat ca cei care au avut acest spor anul trecut sa-l primeasca "by default" si anul acesta. Asta fara a se mai acorda pe baza activitatii depuse, daca merita sau nu si avandu-se in vedere toate criteriile dupa care in mod normal se acorda acest "salariu".

Nu este deloc corect si nici moral ca acordarea acestuia sa se faca pe motive "organizatorice". Aceast beneficiu trebuie sa stimuleze munca si nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu schimbarile legislative. Dar la noi se fac lucrurile dupa ureche ... ca de obicei, nu se promoveaza si incurajeaza munca, doar nepotismul si pupincurismul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.