Jump to content
POLITISTI.ro

Acordarea salariului de 50% in 2010

Postare recomandată

Publicat

Vreau parerile dvs. Nu sustin ideea ca ar trebui suspendate ,intreb numai daca vi se pare corect din punct de vedere moral.

• Moderator
Publicat

Aceasta recompensa trebuie acordata celor ce merita, iar daca sunt acceasi oameni nu vad nicio problema.

Acum nu spun ca trebuie sa primeasca nu stiu cati ani la rand un lucrator , dar nici corect nu mi se pare sa primeasca unul care nu face nimic.

Publicat

stati linistiti ca sunt o gramada de oameni care isi iau banii astia aiurea,nu pe merit !!!!

• Moderator
Publicat

Cred ca Elvis la altceva se referea mai sus. El ne intreaba daca ni se pare corecta decizia conducatorilor nostri, care au hotarat ca cei care au avut acest spor anul trecut sa-l primeasca "by default" si anul acesta. Asta fara a se mai acorda pe baza activitatii depuse, daca merita sau nu si avandu-se in vedere toate criteriile dupa care in mod normal se acorda acest "salariu".

Nu este deloc corect si nici moral ca acordarea acestuia sa se faca pe motive "organizatorice". Aceast beneficiu trebuie sa stimuleze munca si nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu schimbarile legislative. Dar la noi se fac lucrurile dupa ureche ... ca de obicei, nu se promoveaza si incurajeaza munca, doar nepotismul si pupincurismul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.