Jump to content
POLITISTI.ro

Afacerea WAZZUB

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ia uite ce am gasit pe net!!!

EXPLOZIE PE NET : [link eliminat]

Ma numesc Liviu si am sa va fac o propunere de nerefuzat pentru dvs . Este cea mai buna afacere pe care am intalnit-o , punand in balanta ce investesti si ce castigi.

In maxim 3 luni te poti pensiona, daca te implici . Nu este gluma.

NICI O TAXA + NIMIC DE TRIMIS + NICI O MUNCA DE FACUT + NIMIC DE VANDUT + NIMIC DE CUMPARAT + NIMIC DE DESCARCAT = AFACEREA PERFECTA

ATENTIE

Pe acest forum este interzisa publicarea, transmiterea si orice discutie sau alte referiri la jocurile de tip piramidal, "bani pe net" ori alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Administrator politisti.ro

Modificat de Administrator
Publicat

eu stiu? Da ce am de pierdut ca nu platesti nimic! doar te inscrii! Daca astia cer ceva nu ma bag! Asa moka ! Incercam ca ne e foame!

Publicat

Merg pe mana ta! Fa tu bani intai si daca e ok , ma alatur si eu! Pana atunci fac un pokeras on line unde , daca am noroc, chiar fac niste banuti!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.