Jump to content
POLITISTI.ro

Voluntariat B.P.R.


ItuSabin

Recommended Posts

Buna ziua (buna seara, dupa ora la care scriu) tuturor!

Sunt copil de fost ofiter de politie. Fiind atras de meseria vazuta in casa, am vrut sa dau la Academie, dar tata nu m-a lasat, asa ca am ales sa fac voluntariat.

Am vorbit cu niste colegi de-ai tatalui mei de la BPR si acestia mi-au facut actele premergatoare voluntariatului (sunt in asteptarea cazierului).

As vrea sa stiu din partea politstilor rutieri (de la Brigada, din Bucuresti) cu ce se ocupa un voluntar al Brigazii de Politie Rutiera din Bucuresti, in ce scop este luat la actiuni/misiuni, daca acestia insotesc echipajele si in turele normale sau doar in conditii speciale, care sunt semnele distinctive, etc. Orice informatie care imi poate face o imagine despre voluntariat imi este binevenita.

Va multumesc

Respect!

  • Upvote 3
Link to comment

Am pus intrebarile pe acest forum pentru ca site-ul Politiei Romane nu m-a ajutat, in mod evident. Solicit de la politisti din cadrul brigazilor rutiere informatii despre activitatea reala a voluntarilor.

Link to comment
  • Moderator

Până îți vor răspunde și colegi de la rutieră, poate mai găsești ceva informații folositoare, care să te lămurească și în acest topic:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.