Jump to content
POLITISTI.ro

S.N.R.I


rainbow1978

Recommended Posts

Recent,in urma cu 2 zile,am participat impreuna cu mai multi colegi la un curs organizat dr U.T.A.I in cadrul I.P.J Ialomita despre o noua aplicatie care va fi implementata incepand cu luna martie la nivelul tuturor subunitatilor din tara.

Aplicatia se numeste"Serviciul National De Raportare A Incidentelor!.Cursul a durat aproximativ 2 ore iar scopul acestui curs,din cate am inteles,este ca,politistul,dupa terminarea programului,sa-si intocmeasca raportul de activitate pe calculatoarele disponibile la nivelul fiecarei institutii.De asemenea,si fisa de interventie 112 sa fie completata direct pe calculator precum si sanctiunile contraventionale aplicate.

Pana aici nu este nimic in neregula dar,datele implementate de politist in calculator vor fi introduse dupa incheierea programului de lucru iar acest lucru necesita timp,aplicatia functionand relativ bine numai pe calculatoare mai performante.Ori,calculatoarele din birouri sunt foarte vechi,putine,iar noi vom fi nevoiti sa stam peste program pentru a ne introduce datele in calculator.La inceput,se va merge concomitent,si pe hartie si pe calculator.Aplicatia nu este greoaie,dar necesita timp pentru completare.

Astept pareri despre aceasta aplicatie!

Link to comment

Imi rezerv dreptul de a "rupe" un pasaj din postul tau si anume: "La inceput,se va merge concomitent,si pe hartie si pe calculator.Aplicatia nu este greoaie,dar necesita timp pentru completare." pentru a-mi da cu parerea.

Acest "la inceput" in tara noastra nu are o limita si crede-ma ca oricat de buna ar fi aceasta aplicatie si oricat de repede s-ar completa si pe un 386 din epoca primitiva tot nu vom scapa de hartii si hartiute. Parearea mea. Se poate observa si in ziua de astazi ca exista o sumedenie de aplicatii pe calculator insa ce poate fi mai brav decat scrisul pe A4. Asta cel putin la Olt.

Link to comment
  • Moderator

Vă rog să continuaţi discuţia în topicul deja existent, indicat mai sus. Nu trebuie să avem mai multe topicuri pe acelaşi subiect.

Acest topic se închide.

  • Upvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.