Jump to content
POLITISTI.ro

Acordare invoire platita.....se poate?

Postare recomandată

Publicat

urmeaza ca in luna februarie sa ma deplasez pana la timisoara,pt o interventie medicala a mamei mele....in aceste conditii,pot beneficia de o invoire platita? Multumesc!

Publicat

Trebuie sa soliciti invoirea prin raport motivat si sa ti se aprobe de catre conducatorul unitatii, seful I.P.J.

Eu zic sa-l depui chiar azi daca e poate.

Publicat

O sa trebuiasca sa aduci si niste documente doveditoare de la spital.

Publicat

Eu nu inteleg, ce e aia invoire platita? De fapt nici de invoire neplatita n-am auzit, dar aia banuiesc ca ar fi de fapt concediul fara plata. Dar invoire platita? :blink:

Publicat

ART. 28 din Statutul politistului:

(1) Poliţistul are dreptul la:

………………………………

e) concedii de odihnă, concedii de studii şi învoiri plătite, concediu fără plată, în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului;

ART.30 din Acordul privind raqporturile de serviciu :

Politistii pot beneficia de invoiri platite cu durata de cel mult 5 zile calendaristice, in urmatoarele situatii

………………………………………………………

- in caz de accidentare sau imolnavire grava a unuia dintre membrii familiei

• Apreciez 2
Publicat

Drago5 am o intrebare , mai este valabil " Acordul privind raporturile de serviciu " ?

Daca nu ma insel, din ce stiu eu de pa la inceputul anului 2010 , noi politistii nu mai avem " Acord privind raporturile de serviciu "

Publicat

Fiecare are interpretarea lui.Desi are un termen de valabilitate prevazut expres(31.12.2009) ,una din interpretari este aceea ca acordul a fost prelungit tacit, pana la semnarea unuia nou, intrucat in cazul nerespectarii clauzelor si neajungerea la un consens intre semnatarii partilor acordului,se aplica regula dreptului comun. Dar sa speram ca in acest an vom avea un nou acord, mai ales dupa modificarea codului muncii.

Publicat

Pt.adydaniel. Conform H.G.1578/2002, aparut in MO nr. 28/20.01.2003, capitolul IV, art. 20, alin.2, lit.a, ai dreptul legal la 5 zile de invoire PLATITA. pt. a rezolva problema medicala a mamei tale, i-ti doresc succes si sanatate mamei.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.