Jump to content
POLITISTI.ro

Auto confiscate

cipri83

Recommended Posts

• Membru

La noi de ce nu se poate proceda la fel ca si in alte tari!

http://www.automarket.ro/stiri/politia-scotiana-va-folosi-un-audi-q7-modificat-de-abt-28964.html

Cand eram la SM se confiscau foarte multe auto care erau folosite pentru contrabanda cu tigarete(printre care si auto de lux)

de ce nu sunt transformate in masini de interventie?

• Membru

la noi exista o chestie care s-ar putea numi "cadru legislativ deficitar"

mai bine sa putrezeasca autovehiculele confiscate prin parcarile IPJ decat sa le folosim noi.

App. ...daca ei abia ne dau combustibil pentru loganuri, de unde sa ne dea pentru masini performante si dotate cu cine stie ce dotare.

Adica asa? :lol:

gotchas.jpg

Dincolo de gluma, mie mi se pare o idee buna asta cu confiscatul masinilor. :)

Ti se pare sau nu dar se confisca masini la greu.

Ar trebui si pentru alte fapte sa se confiste masinile.

Domnul Blaga spunea intr-un discurs ca in curand masinile confiscate vor fi scoase la vanzare,cum,nu stiu! :blink:

• Moderator

Conform legilor in vigoare, valorificarea bunuri confiscate se face de catre Directia Generala a Finantelor Publice, iar sumele rezultate sunt venit la bugetul de stat.

• Membru

Domnul Blaga spunea intr-un discurs ca in curand masinile confiscate vor fi scoase la vanzare,cum,nu stiu! :blink:

foarte simplu, prin "licitatii publice" pe sistemul participa poate, castiga cine trebuie ...

Da,adica masinile de lux se vand sefilor cu 5000 de euro si masinile de clasa inferioara ni se vand noua cu 10000euro! :doh:

@Marius:Infricosator numar de posturi ai...666

Edited by Tudor

Pentru ca "Traim in Romania,si asta ne ocupa tot timpul!"

E ca si politicienii si fraierii de noi care lucram la stat!Noua ne iau 25% din salar,dar politicienilor NU! ;)

D-l Sile Bleaga poate sa spuna orice, dar, masinile confiscate (cu rezolutie definitiva); trebuie sa intre in patrimoniul MI (MAI este din punctul meu de vedere, o balsfemie). De ce oare un auto confiscat trebuie sa stea 'parasit' ani de zile prin subsolurile "Victoriei" si sa cresca droguri in ea?

Corect ar fi ca un auto confiscat legal, sa intre in patrimoniul JRO, PN, PNF (o mana de vopsea alb-albastra sau bleu-jandarm (lasat la vatra)); ar ajuta mai mult decat celebrele loganuri de 79.000 eur. No offence, bro, ma refeream la ceea ce a spus "bulldog-u" :D l

Nu trebuie sa fii rautacios.

JRO = JR

PN = PR

PNF = PF

Mea culpa, mi-am insusit critica!!!

OK. Sa trecem peste asta.

In spiritul topicului, nu ar mult mai bine pt toti ca in loc de vanzarea masinilor confiscate (cu siguranta banii obtinuti se vor cheltui pe niste achizitii scumpe si inutile sau... pur si simplu vor disparea in ceata), acestea sa intre in dotarea MI? Pe scurt: masina este, o dotam corespunzator (oricum este mai ieftin decat una noua) si ne putem lansa in urmarirea unui fante de "Dorobanti" arogant si plin de fite.