Skip to content

Competente sporite politistilor si modificarea uzului de arma

Featured Replies

Iar in acest caz politistul a folosit munitie neletala. Ma intreb daca tragea cu munitie normala, oare il acuzau de genocid? :huh:

• Replies 31
  • Views 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• eu zic ca este nevoie de o clarificare pina la cel mai mic amanunt (fara sa devenim absurzi, evident) a modului in care se poate folosi arma. sa fie toata lumea multumita - politistul sa stie cind o p

Pai de ce pana la 10 de inchisoare? Cum asa? Pentru ce? :o:(

N-a omorat pe nimeni. Altii omoara si scapa cu mult mai putin.

Dar acei indivizi nu sunt politisti :naughty: .

Eu spun doar atât: Sărăcie lucie, economie la pământ= cauze generatoare. Dragi colegi argument: au crescut preţurile la piesele auto, cresc furturile de piese şi subansamble de la autoturisme, prin M.O. demontare, le găsiţi pe maşinile taximetriştilor şi nu numai; au crescut preţurile la produsele din carne, atacuri la vagoanele încărcate cu fier vechi de către paraziţii societăţii, ei nu suportă legume în farfurie; devine poliţia mai vigilentă şi succesele ei în cooperare cu alte structuri cresc şi sunt spectaculoase: "huo poliţia, criminalii, noi suntem nevinovaţi, ne-au luat degeaba, Poliţia Română abuzează de abuzuri". Dar ce este mai tragic, după ce suspectul este înaintat cu actele premergătoare în curte cealaltă....: "vezi mă nea cutare, eu nu am nimic cu tine, poliţistul sau poliţiştii ăia s-au băgat şi eu acum nu am ce să mai fac!" sîc!. "sărămâna dom* pricuror, dom* judicător ştiam io că matale eşti băiat bun da caralii ăştia e de vină", Mai doriţi exemple?. Când s-a dorit vreodată o interpretare strictă a competenţelor poliţiei?. Dacă ar fi aşa cine ar mai cădea de fazan, cine ar mai fi ţap ispăşitor?. Vă aştep părerile.

avind in vedere ca procurorul si judecatorul pot emite sup, nup, achitare, etc ma indoiesc ca este necesar sa dea vina pe politisti ptr arestari sau deschiderea de dosare penale.

insa sunt oameni si oameni.

• 2 years later...

E destul de complicat si destul de ambiguu uzul de arma.

Daca Constitutia Romaniei e facuta dupa modelul belgian, poate s-or gandi sa dea cu ochiul peste "uzul de arma" al altor state si sa se inspire din actele lor normative care reglementeaza aceasta masura.