Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare autoutilitara?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Nu stiu daca este locul potrivit pentru aceste intrebari, ar trebuii sa incerc la rar, dar pana sa dau o fuga acolo si sa fiu ignorat, incerc aici.

Am o "duba", Un Ford Transit din Spania, masina are 3 locuri in fata si 3 in spate pe bancheta + spatiu pentru marfa. mentionez ca banchetele se pot scoate deoarece in cartea masinii scrie locuri: 3/6 .

La clasificarea vehiculului scrie asa: Vehicul Mixt Adaptabil fara specificatii. Mentionez ca nu am acel "perete" despartitor intre lucurile pt. pasageri si spatiul de marfa.

Sunt putin debusolat in ceea ce priveste taxa auto, pentru ca e o mare diferenta intre auto M1 M1G ( pentru transport pasageri cu maxim 8 Locuri pe scaun ) si N1 N1G ( pentru transport marfa cu masa maxima sub 3.5 T ).

As dori sa stiu unde se incadreaza masina mea, la M1 M1G unde taxa e 3800 Eur sau la N1 N1G unde taxa este 830 Eur?

Multumesc anticipat,

Publicat

Trebuie să te adresezi autorităţii RAR de unde ai domiciliul. Nu au de ce să te ignore cei de la RAR pentru că totul este contracost. Şi cum banii nu au culoare......

Publicat

Da, dar ca sa ma adresez lor trebuie sa platesc 400 Ron, si poate aflu dupa ca nici macar nu se incadreaza la autoutilitara, si plec spre Bulgaria cu 100 Eur mai putin in buzunar...

Publicat

Poliţia Română nu are astfel de atribuţii. Este competenţa exclusivă a celor de la RAR. Chiar dacă te înţelegem în privinţa banilor, singura autoritate competentă în acest caz şi care să îţi ofere răspunsul corect este Registrul Auto Român. Gâneşte-te ce ar însemna să primeşti un sfat eronat iar când ajungi la RAR să constaţi că de fapt alfel stau lucrurile. Poţi întreba online un reprezentant RAR despre problema ta aici ==) întrebări adresate reprezentanţilor RAR.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.