Jump to content
POLITISTI.ro

Cercetată pentru trafic de influenţă


NewsBot

Recommended Posts

Cercetată pentru trafic de influenţă

O femeie din Constanţa a fost prinsă în flagrant de poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime şi cei de la Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., în timp ce a pretins şi primit bani, pentru a interveni pe lângă organele vamale să nu mai efectueze controlul vamal al unor bunuri aflate într-un container.

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Poliţie Transporturi, în cooperare cu ofiţeri din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au desfăşurat activităţi specifice, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ce au avut ca rezultat prinderea în flagrant a lui O.S., de 46 de ani, din municipiul Constanţa, declarant vamal la o agenţie din Portul Constanţa.

Din investigaţii a reieşit că suspecta a pretins şi primit 800 de lei de la D.A., de 44 de ani, din comuna Sarichioi, judeţul Tulcea, cu scopul de a interveni pe lângă organele vamale pentru ca acestea să nu mai efectueze controlul vamal al bunurilor aflate într-un container sosit din Spania.

Faţă de O.S., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 din Codul Penal.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.