Jump to content
POLITISTI.ro

Vandalizare auto


Kayne

Recommended Posts

Stiu ca nu este chiar vandalizare, dar scriu sub imperiul nervilor in momentul asta. un dobitoc de badigard tocmai mi-a dezumflat (sper) toate cauciucurile la masina ca sa se razbune si sa imi dea o lectie ca nu il ascult si parchez masina intr-un anumit loc.

mereu am discutii cu el, ca ii fac lui probleme la sefi blah blah. in speta am parcat masina intr-o parcare de tiruri, fara sa incurc absolut nimic, langa alte masini care sunt mereu parcate acolo de dimineata pana seara.

ce pot sa fac, ca sa nu il bat pe dobitoc in mijlocul drumului.

as avea nevoie de niste raspunsuri cat mai urgent...

multumesc!!

Link to comment

O problema asemanatoare am avut si eu cu un vecin, teribil de ofticat, deoarece imi parcam masina ( masina era a parintilor ..o Dacie veche ) in parcarea destinata blocului in care locuiesc, dar pe locul "acestuia". La mine cel putin ( ma ajuta mai multe lucruri sa impresionez - fizicul - un "renume" castigat prin NEimplicarea in activitatile din cartier si prin faptul ca nici nu ma deranjeaza nimeni - sportul practicat si cateva emisiuni la televiziunile locale in care apaream pentru promovarea sportului ) a mers dialogul purtat cu persoana respectiva; dialog in timpul caruia nu i-am raspuns provocarilor ( voce ridicata, amenintari, justificari etc.) ba chiar l-am incurajat sa actioneze cum vrea dumnealui ( am zis ..imi permiteam fiindca era vorba de Dacia 1310 la vremea aia ) si sa imi dea totodata si un motiv de reactie. De ajutat este si cunoasterea HCL-urilor privind parcarile ..etc ... sunt sigur ca fiecare localitate are asa ceva.

Acum strict pe cazul tau: Daca este bodyguard crede ca impresioneaza. Loveste-l unde doare! ( daca e firma de paza nu ar trebui ca la sesizarea organelor de politie competente sa i se ridice dreptul de a profesa? )

Link to comment
  • Moderator

Cred că maxu se referea la faptul că nu contează ceea ce ştii sau ceea ce bănuieşti, ci contează doar ceea ce poţi dovedi. E o diferenţă aici.

Link to comment
  • 3 weeks later...

a nu reactiuna sub primul impuls este o idee foarte buna.. :)

scuze de raspunsul foarte tardiv...

da, il cunosc, ma cunoaste, si mereu am avut cu el clinciuri pe tema parcarii masinii... pentru altii se poate, pt mine nu.. ca na, nu obisnuiesc sa ung oamenii cu nimic. stiind tensiunea dintre noi, un coleg a facut o gluma de autobaza, spunandu'mi ca mi'a dezumflat ala rotile... bine ca nu am iesit atunci, ca pana la masina dadea de ala si cine stie ce faceam sub imperiul nervilor... nu de alta, dar m'am chinuit destul de mult sa iau masinutza aia si fara ea sunt cam mort, in conditiile in care fac cam 70 km dus intors pana la munca... oricum, dupa aceea am avut o discutie amicala cu cine trebuie si nu a mai comentat nimic... ca asa e cand iti vine de sus in jos ''informarea''.

va multumesc tuturor si rog un admin / moderator sa inchida / stearga topicul, fiind degeaba... :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.