Jump to content
POLITISTI.ro

Vandalizare auto

Postare recomandată

Publicat

Stiu ca nu este chiar vandalizare, dar scriu sub imperiul nervilor in momentul asta. un dobitoc de badigard tocmai mi-a dezumflat (sper) toate cauciucurile la masina ca sa se razbune si sa imi dea o lectie ca nu il ascult si parchez masina intr-un anumit loc.

mereu am discutii cu el, ca ii fac lui probleme la sefi blah blah. in speta am parcat masina intr-o parcare de tiruri, fara sa incurc absolut nimic, langa alte masini care sunt mereu parcate acolo de dimineata pana seara.

ce pot sa fac, ca sa nu il bat pe dobitoc in mijlocul drumului.

as avea nevoie de niste raspunsuri cat mai urgent...

multumesc!!

Publicat

O problema asemanatoare am avut si eu cu un vecin, teribil de ofticat, deoarece imi parcam masina ( masina era a parintilor ..o Dacie veche ) in parcarea destinata blocului in care locuiesc, dar pe locul "acestuia". La mine cel putin ( ma ajuta mai multe lucruri sa impresionez - fizicul - un "renume" castigat prin NEimplicarea in activitatile din cartier si prin faptul ca nici nu ma deranjeaza nimeni - sportul practicat si cateva emisiuni la televiziunile locale in care apaream pentru promovarea sportului ) a mers dialogul purtat cu persoana respectiva; dialog in timpul caruia nu i-am raspuns provocarilor ( voce ridicata, amenintari, justificari etc.) ba chiar l-am incurajat sa actioneze cum vrea dumnealui ( am zis ..imi permiteam fiindca era vorba de Dacia 1310 la vremea aia ) si sa imi dea totodata si un motiv de reactie. De ajutat este si cunoasterea HCL-urilor privind parcarile ..etc ... sunt sigur ca fiecare localitate are asa ceva.

Acum strict pe cazul tau: Daca este bodyguard crede ca impresioneaza. Loveste-l unde doare! ( daca e firma de paza nu ar trebui ca la sesizarea organelor de politie competente sa i se ridice dreptul de a profesa? )

• Moderator
Publicat

Cred că maxu se referea la faptul că nu contează ceea ce ştii sau ceea ce bănuieşti, ci contează doar ceea ce poţi dovedi. E o diferenţă aici.

Publicat

ce pot sa fac, ca sa nu il bat pe dobitoc in mijlocul drumului.

Sa il tragi mai spre trotuar? :hmmmt:

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

a nu reactiuna sub primul impuls este o idee foarte buna.. :)

scuze de raspunsul foarte tardiv...

da, il cunosc, ma cunoaste, si mereu am avut cu el clinciuri pe tema parcarii masinii... pentru altii se poate, pt mine nu.. ca na, nu obisnuiesc sa ung oamenii cu nimic. stiind tensiunea dintre noi, un coleg a facut o gluma de autobaza, spunandu'mi ca mi'a dezumflat ala rotile... bine ca nu am iesit atunci, ca pana la masina dadea de ala si cine stie ce faceam sub imperiul nervilor... nu de alta, dar m'am chinuit destul de mult sa iau masinutza aia si fara ea sunt cam mort, in conditiile in care fac cam 70 km dus intors pana la munca... oricum, dupa aceea am avut o discutie amicala cu cine trebuie si nu a mai comentat nimic... ca asa e cand iti vine de sus in jos ''informarea''.

va multumesc tuturor si rog un admin / moderator sa inchida / stearga topicul, fiind degeaba... :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.