Jump to content
POLITISTI.ro

Pot returna un produs cumparat?


Mateuta

Recommended Posts

Am cumparat azi o pereche de papuci si unul are o mica defectiune. Talpa e groasa si formata din 2 bucati cumva... si s-a dezlipit putin talpa in interior, dar nu e ceva grav.

O sa merg maine sa ii cer alta pereche insa vreau sa stiu daca am dreptul legal sa returnez produsul ori sa cer schimbarea lui.

Stiti care e legea protectiei consumatorului?

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Poti returna produsul atata timp cat ai bonul fiscal/factura prin care sa dovedesti ca ai cumparat produsul de la magazinul/societatea respectiv/a.

Edited by Cerasela
Link to comment

mda.. ar trebui sa studiez si eu, ca am primit cadou un aspirator "marca" carrefour si dupa 3 folosiri a inceput sa scoata fum... in afara de bon nu cred ca am ceva... am vreo varianta sau sanatate si virtute?

Link to comment
  • Member

Kayne, mergi la magazinul de unde l-ai achizitionat si discuta cu cei de pe raionul respectiv. Cei de acolo vor face niste verificari probabil si daca ai noroc ti-l schimba cu un alt aspirator identic, dar functionabil. Poti incerca, dar sansele sunt mici deoarece nu ai garantie :mellow:

Offtopic: Sunt nou pe acest forum, ma pregatesc si eu sa dau in 2014 la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Cluj. De ce scoala de agenti?! In primul rand vreau sa fac ordine pe strazi si in al 2-lea rand e mai aproape de casa.

Toata stima! :emo-yessir:

Link to comment

Aproape de acasa 2 ani de zile, dar dupa ce termini scoala s-ar putea sa ajungi prin coclauri. Mai degraba pregateste-te pentru academie ca ai timp.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Offtopic: Sunt nou pe acest forum, ma pregatesc si eu sa dau in 2014 la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Cluj. De ce scoala de agenti?! In primul rand vreau sa fac ordine pe strazi si in al 2-lea rand e mai aproape de casa.

..... sau la Scoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Campina !? :D .... hai ca le-ai incurcat un pic ! :clip:

Link to comment
  • Moderator

Kayne, comerciantii sunt obligati sa acorde garantie, in conformitate cu prevederile legii. Du-te peste ei, iar daca sunt neconcilianti, fa-le o reclamatie la OPC in care mentionezi inclusiv faptul ca nu ti-au acordat garantie in conformitate cu prevederile legii. Vei vedea ca se va rezolva.

Link to comment

:)) hai ca m-ai distrat tare.(BGeorge)

Cam asa gandeam si eu la inceput.intri in sistem cu forte noi,cu o gandire limpede si orientat spre schimbare,dar tu nu stii ca sistemul te inghite si te scuipa ca pe un nimic.

Tu crezi ca ai sa curati strazile?Cum?lucrand la OP si facand patrulari?...te injura si iti rad in nas toti jegosii si nu ai ce sa le faci,pt ca legea nu te apara si nici sefii,ei doar te f..t.

Sfaturi de genul: nu te baga ma ca nu stii in ce te bagi,nu renunta la slujba ta ca nu e bine aici,am primit si eu si le-am neglijat.Ei...afla ca toate s-au adeverit si sincer imi pare rau.....

Gandeste-te bine!

Edited by spectre
Link to comment

@spectre...daca esti politist, cred ca il intelegi pe B George ca asta viseaza el sa se faca cand ajunge mare, pana nu o sa vada cum este aceasta meserie poate sa ii spuna "lumea" orice, el va crede in visul lui si bine face ;) mai bine sa regreti ca ai facut ceva decat sa regreti ca nu ai incercat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.