Jump to content
POLITISTI.ro

Cat timp ramane?

Postare recomandată

Publicat

Daca te opreste pe strada un politist in jurul orei 11 , esti minor , si te trece in acea agenda si in baza de date , cat timp este valabila acea inregistrare ? Dupa cat timp se sterge daca nu mai faci nimic?

Publicat (modificat)

Nu am facut nimic , eram cu inca niste prieteni si unul dintre ei a stigat odata ceva . Si nu ne-au spus nimic , doar ne-au cerut actele , nu ne-au spus de ce , absolut nimic , dupa aceea ne-au lasat sa plecam fara nici o grija , nici o indicatie , nimic.

Modificat de warnus
Publicat

si ce este rau in asta? erai mai linistit daca luai ao amenda ptr tulburarea linistii publice sau daca te duceau la sectie si iti chemau parintii sa te preia de acolo? probabil ca esti masochist sau ai vazut filme cu bad boys si vroiai sa ai cu ce te lauda a doua zi la scoala ;)

• Membru
Publicat

Politistul are dreptul sa te legitimeze mai ales daca esti la ora tarzie pe strada iar tu ai obligatia sa prezinti actul de identitate acestuia.Daca ai facut ca "Tarzan" nu ai facut altceva decat sa atragi atentia asupra ta,sau poate chiar ai vrut acest lucru.Faptul ca ai fost trecut in agenda nu inseamna neaparat ca vei fi si sanctionat (asta daca nu comentezi sau faci pe smecherul) ,insa imbogatesti baza de date cu persoane a politistului .

.

Publicat

Multumesc de informatie , si fiti linistiti ca nu am facut pe smeceru si nu am zis ca nu ar ave voie sa ma legitimeze , dar eram curios ce rol a avut sa ma traca in baza de date , plus ca nu eu am facut ca tarzan ca un prieten , oricum multumesc de informatie.

si ce este rau in asta? erai mai linistit daca luai ao amenda ptr tulburarea linistii publice sau daca te duceau la sectie si iti chemau parintii sa te preia de acolo? probabil ca esti masochist sau ai vazut filme cu bad boys si vroiai sa ai cu ce te lauda a doua zi la scoala ;)

sunt bucuros ca nu mi-a dat amenda , si nu e ceva de laudat ca te-a prins politia pe strada.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.