Jump to content
POLITISTI.ro

Trafic deviat pe D.N.1A


NewsBot

Recommended Posts

Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează participanţii la trafic care se întorc către Bucureşti dinspre Valea Prahovei, că traficul rutier a fost deviat pe D.N.1A.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Moderator

Ce mă distrează ştirile atât de previzibile ale ziariştilor obsedaţi de senzaţional, din aceste zile.

Astăzi şi mâine este rândul ştirii pentru îmbulzeala de pe DN1. Se miră toţi ca niştre retarzi de faptul că se produc ambuteiaje şi se merge bară la bară!? :doh:

Întradevăr e şi greu să anticipezi că dacă se vor îngrămădi ca nişte oi, se va circula greu. De aceea mă distrează teribil când îi văd pe acei găgăuţă intervievaţi de reporterii ăia obsedaţi, când se miră şi sunt revoltaţi la maxim ...

Păi dacă cunoşti infrastructura existentă şi mai ştii şi că majoritatea bucureştenilor se vor îngrămădi acolo, nu e logic că vei petrece toată ziua pe drum? Până în momentul în care guvernanţii ţării vor face ceva în privinţa infrastructurii ... acest lucru se va întâmpla de fiecare dată, tocmai culturii românului pentru îngrămădeala specifică oilor.

Link to comment

daaaa... soc maxim... si vineri cand se facuse coada de cca 4 km pe la Comarnic... oare cine si'ar fi imaginat...? :ner:

stai ca urmeaza vara si blocajele de la cernavoda... :ner:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.