Jump to content
POLITISTI.ro

Pocnitori


Insanity66

Recommended Posts

Mai exista legi care interzic folosirea pocnitorilor inainte de Anul nou?

Poti sa suni la politie daca copiii dau cu pocnitori 2 ore in continuu? Si asta fara sa ai parte de pocnitori la usa sau de alte surprize? Intr-o alta ordine de idei, cand vor fi angajati mai multi politisti, frecventa patrulelor pare sa fie extrem de redusa?

Link to comment

Sunt permise doar acele materiale pirotehnice a căror greutate de explozibil este mai mică de 3 grame şi pot fi folosite şi de persoanele care au împlinit deja 16 ani: artificiile, steluţele, granulele scânteietoare, lumânările de tort sau pocnitorile pentru petreceri. Petardele sau "pocnitorile" cum le spui tu, care nu se încadrează în limita celor 3 grame sunt complet interzise, Nerespectarea acestor restricţii atrage răspunderea penală sau contravenţională după caz .

Edited by Dan
Link to comment

interzise complet publicului larg. altfel sunt legale utilizate de catre un pirotehnist si in cadru autorizat. in alte cuvinte, tot ce se va auzi si vedea maine seara...

Link to comment

daca exista o lege care sa interzica pocnitorile care contin o cantitate de material pirotehnic mai mare de 3 grame, "bombele.... sexy" de ce nu sunt interzise, "ca cintaresc" mai mult de 3 kg "in viu" =))

  • Upvote 4
  • Downvote 4
Link to comment
  • 2 weeks later...

Dupa ce am vazut cu ochii mei cat s-a "pocnit " de revelion pe strazi, legea asta e ca legea prohibitiei din America anilor 20, nimeni n-are voie, dar toata lumea bea.Are acelasi efect ca o lege care ar interzice sa ne uram "La multi ani " de anul nou .

Link to comment

chiar crezi ca "cei care vor veni" se vor osteni prea tare sa repare ce s-a stricat?

"greaua mostenire preluata de la guvernarea anterioara" va deveni un lightmotiv ...

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.