Jump to content
POLITISTI.ro

Cumpar kimono

benkb

Recommended Posts

Va salut! As vrea sa cumoar un kimono pt. inaltimea 1.77. Vreau sa ma apuc de mma si antrenorul mi-a zis ca as avea nevoie de asa ceva.
Daca ati putea pune si cateva poze cu el ar fi super.

Ai uitat rezistenta la tragere de revere,etc. anamaria1292 . Pentru MMA nu ai nevoie de kimono benkb. Daca ai sa urmaresti meciurile celor din MMA ai sa vezi ca nu folosesc decat sort si manusi, eventual casca pentru antrenamente. :clip:

Are nevoie de kimomo. Ceva intre karate-gi si kimono-ul de judo. Cel mai bun este cel folosit in ju jitsu. Personal second nu stiu, dar gasesti pe siturile de specialitate. Oricum iti urez bafta in viitoarele meciuri.

Pentru practicarea MMA nu are nevoie de kimono. Dovada în clipul de mai jos. Dacă va practica judo, karate, quan qi do, ju jitsu, kung fu, atunci da, are nevoie de kimono specific sportului enumerat. Nu faceţi confuzie între MMA şi sporturile mai sus menţionate.

anamaria1292 succes la afacere ! Am făcut şi eu judo la Câmpulung 12 ani cu sensei Duţă. Mai antrenează ?

Echipament antrenament MMA.

Edited by Dan

Merci mult Dane! Inseamna ca respectivul antreneaza mai mult grappling decat MMA, deci nu am gasit ce cautam eu. Iar legat de echipament, daca spui ca doar manusi si sort sunt necesare, e perfect. Acelasi echipament ca la antrenamentele de kick.

Multumesc tuturor pentru recomandari!

Imi pare bine ca mai vad pe aici cativa judoka !!! ...REI ... :good:

@benkb , este posibil sa-ti ceara kimomo, deoarece esti incepator si vrea sa faca cu tine tehnicile din judo ( altfel nu le intelegi ) .

Edited by Eduard
  • Active member

Prizele din jodo pe kimono nu au ce cauta in MMA. E chiar imposibil sa practici MMA in kimono... Mai bine cauta alt instructor...

Edited by bozo
  • Upvote 1
  • Downvote 1

poate vrea sa spune Ju Jitsu brazilian....sau poate Sambo ...cu aplicabilitate in MMA. Scoala Gracie ( ju jitsu brazilian ) a scos multi campioni in circuitele MMA.

MMA nu este un stil de lupta ...este mixt martial arts ( la fel e si cu K1 ...doar o intrecere intre stiluri ) unde fiecare scoala isi valorifica stilul in limitele impuse de regulament.

Bozo - te referi la Judo sau la Jodo ? ca sunt a` naibii de diferite!

uite exemplu

si asta cate ceva din antrenamente (deci trebuie Kimono! )

Edited by Alien
  • Downvote 1
  • Active member

Judo am vrut sa scriu. Si imi mentin parerea, nu are ce cauta kimono in MMA. Nu vad kimono la nici un sportiv din videoclip. Iti formezi unele deprinderi, si apoi te chinui sa scapi de ele.

mai adaugasem un al 2-lea videoclip ..din timpul antrenamentelor dar nu stiu din ce motive nu a fost postat. MIXT MARTIAL ARTS se bazeaza pe faptul ca luyptatorii isi pun in valoare avantajele si ca exploateaza eventualele dezavantaje la celalalte stiluri. Kiomono-ul in MMA nu este interzis ca echipament dar luptatorii prefera shortul pentru a nu se expune. Folosindu-se de kimono prizele adversarului sunt MULT mai puternice.

Revin cu un clip ..imediat ce il gasesc.

Tin sa ma corectez ...in UFC am vazut folosindu-se kimono-uri ...nu cred ca fi vazut in MMA.

asta este unul din clipurile la care ma gandeam. Edited by Alien
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Member

Eu zic ca ai nevoie de asa ceva pentru antrenamentele de mma/grappling:

tricou_mma_cu_maneca.jpg

Foarte folositor tricoul impotriva arsurilor, o cochilie si un sort mai mulat.

Am si eu ceva asemanator :)

Osu!

Edited by BGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.