Jump to content
POLITISTI.ro

Problema-Vizita medicala


Stalin

Recommended Posts

Buna ziua,sunt un aspirant al Academiei de Politie, dar am o mare dilema.Am foarte multe alunite pe corp,inclusiv pe fata si pe maini si vergeturi pe picioare..Ar fi o problema?Nu am gasit pe forum un raspuns!Alunitele sunt considerate semne distinctive?Mentionez ca nu sunt de dimensiuni uriase,sunt micute, exceptand una care este pe spate.Va multumesc anticipat si va rog sa-mi scuza-ti greselile de gramatica daca sunt.

Edited by Stalin
Link to comment

Ca să nu te trezeşti că ai probleme pe viitor, iţi recomand să te prezinţi la un dermatolog şi să scoţi o adeverinţă care să ateste că acele aluniţe pe care le ai nu prezintă pericol, ţi-o zic din propria experienţă, deoarece şi eu ca şi tine şi mulţi alţii m-am născut cu aluniţe pe corp, iar când m-am prezentat la cabinetul medical de la IPJ-ul de care aparţin mi s-a adus la cunoştinţă că e posibil să întâmpin probleme din cauza acestor aluniţe deoarece unii le consideră semne distinctive şi mi s-a recomndat să apelez cum am scris mai sus la un dermatolog pentru a avea acea adeverinţă la dosar şi a evita posibile neplăceri. Prin urmare, cum zice şi Cătălin "Spor la învăţat! Şi baftă la examene!".

Link to comment

Cristi adeverinţa era ataşată la fişa medicală când m-am prezentat la închidere (cu toate că nu am avut nevoie de ea la admitere). Nu m-aşi fi băgat în seamă dacă nu eram în cunoştinţă de cauză, aşa că spor la învăţat.

Link to comment

Dar daca alunita este in ochi, chiar langa iris, aveti vreo idee, este semn distinctiv? Mentionez ca am mers la un control de specialitate la un Spital Militar, acolo mi s-a facut o consultatie amanuntita si mi-au fost date niste hartii cu niste numere (inscrisuri) cum ca nu am probleme cu vederea, iar medicul de acolo m-a sfatuit ca atunci cand voi merge la IPJ-ul de care apartin sa le am asupra mea si sa le arat medicului de acolo. Dar totusi, ar fi vreo problema?

Link to comment

Am si eu o problema in ceea ce priveste proba medicala...v-as intreba daca ar fi vreo problema daca nu vad cu un ochi.Rog un raspuns cat mai prompt.Mentionez ca vreau sa ma inscriu la Academia de Politie Iasi anul acesta si tocmai de aceea doresc sa stiu daca am vreo sansa sau din start pornesc cu un "handicap".

Va multumesc.

Link to comment
  • Moderator

La Academia de Poliţie din Bucureşti, vei fi respins la vizita medicală, dar dacă e vorba despre o academie de prin Iaşi, atunci s-ar putea să ai şanse să te primească acolo.

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment

Cred că omul este într-o confuzie imensă. Probabil se referă la faptul că la Universitatea A.I. Cuza din Iaşi se poate urma masterul "Promovarea cercetării ştiinţifice din domeniul criminalisticii în activitatea judiciară" în parteneriat cu Academia de Poliţie A.I. Cuza. dumy trebuie să înţelegi că acesta este un curs postuniversitar a cărei absolvire nu te va face niciodată poliţist. Calea pentru a urma o carieră de poliţist nu poate fi decât urmarea Academiei de Poliţie A.I. Cuza, din Bucureşti sau a unei Şcoli de Poliţie de la Câmpina sau Cluj. Universitatea A.I. Cuza, din Iaşi nu este acelaşi lucru cu Academia de Poliţie A.I. Cuza, din Bucureşti. Referitor la problema ta, nu cred că ai şanse, dar cine ştie, au ajuns unii preşedinţi de ţară....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.