Jump to content
POLITISTI.ro

Munca pentru elevi sub forma legala

Postare recomandată

Publicat

Sunt elev. Exista orice fel de posibilitate orice mica chichita pentru a munci sub o forma legala fara a intra in conflict cu statutul politistului?

• Displace 1
Publicat

Munceste orice, ca daca te iei dupa ce e scris pe hartii mori de foame si nu-ti vine statul in ajutor, cu siguranta.

Publicat (modificat)

E doar abatere disciplinara a munci in alt domeniu. Du-te linistit ca nu se leaga nimeni de tine pentru atat. Eu am facut-o dar mi-am dat demisia zicand ca ma pregatesc pt examen.. Legal totul, cu contract de munca.

Modificat de Tod
Publicat (modificat)

Parerea mea - nu este un moment propice pentru a da motive de sanctiune(sau doamne fereste altceva), ca sfat, intocmeste un raport argumentat si fundamentat sau mergi in audienta explicand motivele iar datorita conjuncturii in care te afli exista sanse mari sa se aprobe, foloseste conjunctura in folosul tau si nu in detrimentul tau.

Modificat de Cromatic
Publicat

60% din colegii mei lucreaza. II doare pe ''ei'' la patina de tine sau de mine. Si inca ceva , nu esti politist. :blink: , asa ca nu te ghida dupa statutul politistului. :emo-yessir:

Publicat

studiaza regulamentul scolii.intreaba profesorii, ori sfatuieste-te cu un consilier juridic, ori cu cei de la m.r.u.parerea mea.

• Moderator
Publicat

am auzit ceva de un anume contract de colaborare intre tine (cel care muncesti) si compania respectiva....nu stiu mai multe

Publicat

Cei de la scoala,respectiv directorii, o sa-ti raspunda cu ''jumatate de gura''. Tu o sa trebuiasca sa decizi pana la urma.

Publicat

Va multumesc pentru sfaturi. Dar in cel mai rau caz ce se poate intampla? Ar fi culmea sa se ajunga la destituire dintr-un asemenea motiv :)

• Displace 1
Publicat

In general oamenii sunt dati afara pentru "nemunca" nu pentru munca. Cati politisti ori sotiile acestora au firme,desi nu au voie? Nu s-a luat nimeni de ei, lucrati ce puteti nu va luati dupa nimeni.Important este sa fiti sanatosi si sa puteti lucra orice.

Publicat

Gabriel nu-i invata ,, de bine" daca doar crezi tu ca asa este.

Arata-mi si mie unde scrie ca daca au contract de munca pe o perioada determinata nu este nicio problema.

Un ordin ,o dispozitie, o adresa etc ,ceva.......

Publicat

Cei de la scoala zic ca e voie fara nici o problema, dar nu-i cred. Cel mai bine daca ne gasim de munca sa lucram la negru. Doar puteau da o lege ca sa fim exceptia, dar ei vor sa ne determine sa ne dam demisia. Sunt convins. Unii colegi si-au facut contract si din pacate cam le ridica mingea la fileu.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Jeffo, cum am mai spus ,numai in pielea voastra sa nu fi.

Dar ,deocamdata, nimeni nu spune ceva clar.

Publicat

@Jeffo: Ti se pare amice ca le-am ridicat mingea la fileu. A desfasura o alta activitate e DOAR ABATERE DISCIPLINARA. Deci vei primi sanctiunea minima in cel mai rau caz. Dar sunt sanse mici sa se lege cineva de tine pt asa ceva. E absurd.

• Moderator
Publicat

daca muncesti ceva la negru in viata vietilor lor nu au ce sa-ti faca...eu fac parte din "de acum celebra promotie 2011" si spre exemplu, in vara am plecat in Italia si am lucrat.....si am curaj sa le-o spun in fata.

si pe aici pe acasa, cand s-a putut sa lucrez ceva, nu am ezitat....intr-adevar, nu am niciun contract cu vreo firma, etc, dar nu am dat inapoi cand a fost vorba sa fac un ban cinstit

• Apreciez 2
Publicat

Cat timp faceti o munca demna de voi si nu incalca legea, poate fi doar apreciat.Important este sa puteti face ceva si activitatea sa o desfasurati cu placere.Sunteti prima promotie care a patit asa ceva,"practica judiciara" o faceti voi acum pentru generatiile viitoare. Pana la munca, sarbatori fericite tuturor! :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.