Skip to content

Disponibilizarile in MAI continua si in 2012

Featured Replies

• Moderator

Unde imi sunt postarile? Sa inteleg ca pe acest forum daca nu sunte-ti de acord cu cele postate le sterge-ti?

Vezi si

Doar iti place sa te victimizezi.

Ce Dumnezeu?? Si postarea mea a disparut??

De postul vorbesti?

Va comportati ca niste copii plangaciosi. Inainte de a scrie nu strica sa verificati macar daca afirmatiile voastre sunt reale.

• Replies 27
  • Views 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E uşor off topic, dar am simţit nevoia să scot în evidenţă următorul paragraf legat de acelaşi ... "ilustru" conducător : [...] El a precizat totodată că are pretenţia că DGIPI – structura cea

• Nu mai am nicio indoiala, omul are probleme grave la mansarda.

• Ce intelege oare D. Basescu prin calibrare? ce as vrea sa-i reglez si eu tachetii putin.. ......

Unde imi sunt postarile? Sa inteleg ca pe acest forum daca nu sunte-ti de acord cu cele postate le sterge-ti? :o Nu mai inteleg, credeam ca suntem intr-o tara democratica unde suntem liberi sa ne spunem opinia atata timp cat nu folism cuvinte jignitoare ceea ce nu a fost cazul meu.

Si ca sa vede-ti ca nu ma las , mai postez o data ultima postare , nu stiu daca se va intelege, avand in vedere ca nu mai am postarea lui Catalin, dar merita sa incerc, cine-i destept intelege.

... Si intradevar ca sa nu te lasi, eu zic ca ar trebui sa-ti ceri scuze ! ... Parerea mea . :emo-yessir:

PS - pe viitor o puteti face mai diplomatic si sigur veti primi explicatii , nu va mai victimizati !

Va comportati ca niste copii plangaciosi. Inainte de a scrie nu strica sa verificati macar daca afirmatiile voastre sunt reale.

Marius, doar avatarul il/o reprezinta . :clip:

Edited by Eduard

Si Marius are la avatar tot un copil, insa este un baietel uimit de ce spune fetita lui Kity de la avatar :ner: