Jump to content
POLITISTI.ro

Si-a recuperat masina confiscata in instanta, dar intre timp a fost valorificata

Postare recomandată

Publicat

http://www.monitorul...at-ca-e-vanduta

Ieri, bărbatul s-a prezentat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, cu decizia definitivă şi irevocabilă, pentru a-şi ridica maşina. Aici a fost anunţat că maşina a fost predată la Fisc, în vederea valorificării. De la Direcţia de Finanţe Publice Vaslui a primit un răspuns şocant. Maşina i-a fost vândută.

Reprezentanţii Direcţiei de Finanţe Publice Vaslui au comunicat că maşina a fost primită de la poliţie, conform procedurilor, iar un expert a stabilit că aceasta valorează în jur 1.500 de lei. Autoutilitara Mercedes Benz a fost vândută de Finanţe cu 1.800 de lei, iar proprietarul va fi despăgubit cu suma cu care a fost vândută maşina.

„Este o bătaie de joc incredibilă. Maşina mea face lejer 2.500 de euro, cum să îmi dea 1.800 de lei pe un Mercedes Benz? Păi un cal costă 6.000-7.000 de lei şi ei îmi dau pe maşină suma asta?”, ne-a declarat telefonic, în timp ce venea spre casă, Stelică Buzec.

„Mă întorc acasă după o zi de umblat pe drumuri şi după umilinţe şi frustrări incredibile, nu ştiu cum să mai procedez”, era descumpănit bărbatul.

În privinţa porumbului, acesta a fost şi el vândut la un preţ mic, 0,4 lei pe kilogram.

Iti vine sa plangi cand vezi ce se petrece in tara asta.

Publicat

@jeffo Nu ar trebui să te mire, toate bunurile confiscate de către orice DFP sunt supuse licitației. Dacă nu s-a oferit mai mult...aia e. Așa sunt legile la noi...nu există unu barem inițial de valorificare a unui bun sau produs. Păcat de Stelică...dar i se poate întâmpla oricui. Bye!

Publicat

vinzarea a fost ilegala din moment ce exista o actiune pe rolul instantei cu privire la legalitatea confiscarii. In functie de institutia citata, politia sau Fiscul au gresit, masina nu trebuia valorificata mai ales ca nici nu era bun perisabil.

daca isi face o expertiza la masina, poate obtine mai mult decit cei 1800 ron.

Publicat

a fost si neglijenta reclamantului - ar fi trebuit sa notifice ambele institutii cu privire la existenta litigiului si sa solicite abtinerea de la orice vinzare. Acum ar fi avut motiv de plingere penala ptr abuz in serviciu / neglijenta. ce mi-ar place sa jumulesc un functionar de la fisc :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.