Jump to content
POLITISTI.ro

Si-a recuperat masina confiscata in instanta, dar intre timp a fost valorificata


Mateuta

Recommended Posts

http://www.monitorul...at-ca-e-vanduta

Ieri, bărbatul s-a prezentat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, cu decizia definitivă şi irevocabilă, pentru a-şi ridica maşina. Aici a fost anunţat că maşina a fost predată la Fisc, în vederea valorificării. De la Direcţia de Finanţe Publice Vaslui a primit un răspuns şocant. Maşina i-a fost vândută.

Reprezentanţii Direcţiei de Finanţe Publice Vaslui au comunicat că maşina a fost primită de la poliţie, conform procedurilor, iar un expert a stabilit că aceasta valorează în jur 1.500 de lei. Autoutilitara Mercedes Benz a fost vândută de Finanţe cu 1.800 de lei, iar proprietarul va fi despăgubit cu suma cu care a fost vândută maşina.

„Este o bătaie de joc incredibilă. Maşina mea face lejer 2.500 de euro, cum să îmi dea 1.800 de lei pe un Mercedes Benz? Păi un cal costă 6.000-7.000 de lei şi ei îmi dau pe maşină suma asta?”, ne-a declarat telefonic, în timp ce venea spre casă, Stelică Buzec.

„Mă întorc acasă după o zi de umblat pe drumuri şi după umilinţe şi frustrări incredibile, nu ştiu cum să mai procedez”, era descumpănit bărbatul.

În privinţa porumbului, acesta a fost şi el vândut la un preţ mic, 0,4 lei pe kilogram.

Iti vine sa plangi cand vezi ce se petrece in tara asta.

Link to comment

@jeffo Nu ar trebui să te mire, toate bunurile confiscate de către orice DFP sunt supuse licitației. Dacă nu s-a oferit mai mult...aia e. Așa sunt legile la noi...nu există unu barem inițial de valorificare a unui bun sau produs. Păcat de Stelică...dar i se poate întâmpla oricui. Bye!

Link to comment

vinzarea a fost ilegala din moment ce exista o actiune pe rolul instantei cu privire la legalitatea confiscarii. In functie de institutia citata, politia sau Fiscul au gresit, masina nu trebuia valorificata mai ales ca nici nu era bun perisabil.

daca isi face o expertiza la masina, poate obtine mai mult decit cei 1800 ron.

Link to comment

a fost si neglijenta reclamantului - ar fi trebuit sa notifice ambele institutii cu privire la existenta litigiului si sa solicite abtinerea de la orice vinzare. Acum ar fi avut motiv de plingere penala ptr abuz in serviciu / neglijenta. ce mi-ar place sa jumulesc un functionar de la fisc :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.