Jump to content
POLITISTI.ro

Pistolul Stechkin cal. 9 mm

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Pistolul Stechkin a fost conceput initial pentru munitie de 7.62 x 25mm Tokarev .

Igor Stechkin, dezvoltatorul pistolului, a modificat pistolul pt munitie de 9 mm, calibrul folosit si de pistoalele Makarov.

In 1951, atat Makarovul cat si Stechkinul au fost introduse in dotarea armatei sovietice, cu scopul de a inlocui TT-ul .

Fata de Makarov, Stechkinul poate executa foc automat, iar acest lucru poate fi selectat prin parghia de siguranta. Cand se executa foc automat, pistolul trebuie echipat cu patul umar din lemn, in caz contrar, arma nu poate fi controlata.

Patul detasabil este de fapt tocul pistolului, arma poate fi depozitata in interiorul acestuia.

aps1.jpg

aps0007.th.jpg pistolaps.th.jpg

stechkinaps.th.jpg thum033.th.jpg

thum035.th.jpg thum050.th.jpg

4001603.th.jpg holster.th.jpg

Daca cumva nu stiti, pistolul Stechkin cal. 9 mm se afla in dotarea Politiei Romane.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Din cate stiu eu nu sunt servicii dotate cu astfel de armament.La nivelul inspectoratului unde imi desfasor eu activitatea sunt 3 pistoale de acest tip.

• Membru
Publicat

Are si un coleg de-al meu unul si la tragere a ramas pe automat si nu prea a iesit frumoasa tinta :)))

• Moderator
Publicat

La structurile de CCO si SIAS/SAS se afla pe fisele de inzestrare, insa nu cred ca le mai foloseste cineva in activitatea cotidiana.

Publicat

Inca mai sunt politisti care folosest arma asta.

• Apreciez 2
Publicat

Unde se gaseste de vanzare? Daca stiti pe undeva , va rog un PM.

• Membru
Publicat

Face parte din categoria armelor militare si nu poate fi achizitionata ori detinuta decat de institutiile statului. 

• Membru
Publicat (modificat)

uite in ce categorie intra: 

II. Categorii de arme şi muniţii

1. arme şi muniţii interzise - armele şi muniţiile prevăzute în categoria A din anexă, a căror procurare, deţinere, port şi folosire sunt interzise persoanelor fizice şi juridice, cu excepţia instituţiilor publice care au competenţe în domeniul apărării, ordinii publice şi securităţii naţionale, a unităţilor aflate în subordonarea sau coordonarea acestora, înfiinţate prin acte normative, precum şi a companiilor naţionale şi societăţilor comerciale constituite prin acte normative în vederea producerii acestui tip de armament şi muniţie;

Modificat de bozo
Publicat

Spune-ti pe intelesul tuturor, armele automate nu pot fi detinute de persoane doar de institutiile care sunt abilitate prin lege sa detina asa ceva, din pacate pistolul Stechkin trage foc automat.

• Apreciez 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.