Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 19 Gen 4 - fratele mijlociu

Postare recomandată

Publicat

Domnule arcan va apreciez simtul umorului. Intrebam pentru ca in viitorul apropiat (sper) o sa-mi cumpar si eu un glock si doream sa stiu cat de sigur este portul cu glont pe teava si ce fel de toc se preteaza pentru evitarea unei descarcari accidentale. Recunosc ca nu stiam de republicarea legii295/2004 si din cate imi amintesc inainte nu exista aceasta prevedere.Oricum la glock nu poate fi vorba de arma asigurata.

• Moderator
Publicat

După ce iti vei lua pistolul, dacă vei participa la vreo intâlnire a forumistilor, te asigur că vei găsi acolo colegi priceputi care să te invete ce fel de miscări să repeti la rece, pentru a-ti forma niste automatisme, precum si câteva tehnici de mânuire a acestui tip de armă, astfel încât să poti executa foc aproape la fel de repede ca si cum ai fi avut pistolul in toc cu cartus pe teavă. Sunt câteva "tips&trics" specifice acestui tip de pistol. Asa că tine aproape si bine ai venit pe forum.

Publicat

@thehan, arma de serviciu o porti cu cartus pe teava? Cat de amenintat te poti simti, incat la arma personala de aparare sa ai cartus pe teava?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Evident ca nu dar atunci suntem doi.Nu ma simt amenintat dar uneori o secunda poate fi prea mult.Ti-as da exemplu cazul colegului injunghiat in statia de tramvai.Ala i-a cerut o tigara apoi a scos cutitul si l-a injunghiat.E mai usor sa scoti un cutit din buzunar decat sa scoti pistolul din tocul ascuns sa armezi si sa tragi.Totusi trebuie sa fim mereu in garda ca altfel e nasol

Modificat de thehan
Publicat

thehan, nu te supara, dar daca un individ s-a apropiat de tine pentru a cere o tigara si vrea cu adevarat sa te taie, poti sa ai doua pistoale, ambele cu cartus pe teava, pana scoti arma, esti deja taiat! Nu cred ca purtarea armei cu cartus pe teava este o buna preventie, se poate intoarce impotriva ta in situatia cand atacatorul te dezarmeaza...in fine, Catalin ti-a dat cel mai bun sfat, depinde de tine daca tii seama de el.

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

azi am cumparat de la arrow,s jucarii noi pentru fratele mijlociu.

am dat pe o cutie cu 50 de cartuse, 99 lei.

post-249-0-62665700-1387223354_thumb.jpg

post-249-0-50108300-1387223367_thumb.jpg

post-249-0-85877300-1387223409_thumb.jpg

Modificat de livu
  • Moderator
Publicat

Şi eu am luat recent de la Arrow de pe Cale Moşilor, Sellier & Bellot 9mm FMJ cu 89 lei cutia.

Le-au scumpit din cauza accizei. :(

Publicat (modificat)

Livu...;)..munitie JHP...are u sure??

Modificat de radian
Publicat (modificat)

Au de vanzare c-am de pe la jumatarea anului la Arrow, Geco JHP, era inainte de scumpire 71 lei cutia.

Modificat de dcrist
Publicat

am intrebat la magazin si mi-au spus ca  e legala, de aceea se si importa si se comercializeaza.

oricum am bonul fisca,l pot demonstra ca de la acel magazin am cumparat-o, lumea stie ca la acel magazin se comercializeaza acest tip de munitie.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

s-a discutat aici de treaba asta : 

Nu va luati dupa ce spun cei de la magazin. La arrow se gasesc si electrosocuri de exemplu si spun ca poti sa le porti asupra ta...

Munitia e excelenta, si da putere de oprire buna calibrului 9X19 dar conform legii e cam interzisa...

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

mersi pentru pont, dar in apropierea carei locatii, caci arrow are 3 magazine in bucuresti.

Publicat

Cel de la Gara de Nord, magazinul respectiv se afla la intersectia Duca cu Alexandru Ioan Cuza, pe dreapta cum te duci de la Gara de Nord.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

o comparatie intre dimensiunile pistoalelor glock  17, 19 si 26.

post-249-0-77198800-1390763207_thumb.jpg

Modificat de livu
  • Apreciez 1
  • 7 ani mai târziu...
Publicat

Salut! După un viitor care n-a fost tocmai apropiat mi-am luat si eu Glockul mult visat. Nu am mai intrat de ani buni pe forum si voiam să stiu de topicul cu aprobarea folosirii armei personale in serviciu. A reusit cineva?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.