Jump to content
POLITISTI.ro

Cumpăr un set de prezoane pentru jenţi aliaj Mercedes 16"


Dan

Recommended Posts

Mi-am cumpărat un set de jenţi de aliaj de curând pe 16". Problema este că am nevoie şi de un set de 20 de prezoane pentru aceste jenţi, cauza fiind că prezoanele care sunt montate la jenţile de tablă sunt mai scurte decât cele care mi-ar trebui pentru jenţile de aliaj.

Link to comment

Nu cred. Cel mai bine ar fi să provină tot de la astfel de jenţi. Dimensiunile dintre prezoane sunt 5 X 112. Pe net sunt ceva cam scumpe. Poate o avea cineva la mâna a doua.

Link to comment
  • Moderator

La maşinile din grupul VAG, prezoanele originale se potrivesc şi la jantele de tablă, dar şi la jantele din aliaj care sunt originale. Situaţia nu mai este valabilă în cazul jantelor de aliaj aftermarket, adică cele ce nu sunt OEM. Mă gândesc că tot aşa se întâmplă şi la Mercedes.

De obicei când se cumpără jante de aliaj aftermarket acestea ar trebui în mod normal să vină şi cu setul de prezoane.

Link to comment

Jantele pe care le-am achiziţionat eu sunt la mâna a doua şi au fost montate pe un VW Passat. Pe net am găsit între 8 şi 15 lei pe bucată. Şi nici nu ştiu dacă se potrivesc 100%.

Link to comment
  • Moderator

Pai cam 8-9 lei este un prezon de logan din cate stiu.

Mergi cu seria VIN a masinii tale la un magazin de piese auto, vor cauta in sistem piesa de care ai nevoie si atunci o sa vezi caracteristicile si codul piesei. Eventual soliciti un set si le probezi. daca nu se potrivesc le returnezi.

Edited by danpin
Link to comment

5 lei vindea un baietas,orice tip de prezon,la fier vechi,Cand l.am prins avea o plasa plina de prezoane.Le demonta de pe masinile care nu aveau alarma iar cand isi facea de 100 de lei pleca la somn si tot asa pana nu i.a mai mers afacerea

Link to comment
  • Moderator

Dan a deschis acest topic fiindca are o nevoie.Tu ai postat ca sa ii oferi un numar de telefon al acelui hot de suruburi sau doar ca sa te lauzi?

Link to comment

Tiesto "merci" de "pontul" postat, dar eu nu cumpăr de la hoţi sau de pe piaţa underground, defect profesional. Am deschis topicul pentru a cere nişte sfaturi sau eventual pentru a întreba vreun coleg dacă are de vânzare aşa ceva.

Link to comment
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.