Jump to content
POLITISTI.ro

Igas multumit de bugetul pe 2012


Sacalul

Recommended Posts

Poate ati vazut la televizor declaratia ceterasului din fruntea ministerului de interne,e multumit de banii alocati MAI pe 2012,poate sa isi indeplineasca targhetul propus in 2012,probabil pentru el si familia lui......,si va da afara "DIN NOU" oameni din birouri sau ii va trece "IN OPERATIV"?!.....La inceputul mandatului spuneam toti ca e prost si nu stie,dar acum e prost si ii place ceea ce face pentru ca ii este permis.Situatia politistilor devine din ce in ce mai grava: cota de benzina la masini de la jumatatea fiecarei luni terminata, dar sa se faca regulamentar serviciul!?grija mare la coruptie,nu beti o cafea platita de altul ca sunteti cercetati,nu mai zic altceva.....,personalul asteapta cu sufletul la gura bani pe haine,de fapt un drept stipulat in lege,dar e doar un vis.....,politisti ingropati in datorii si deziluzia ca maine poate fii mai rau si ca bonus,noul slogan a politistilor este NESIGURANTA,NESIGURANTA,NESIGURANTA....

Link to comment
 • Member

Oricum pentru politisti locul de munca este intradevar NESIGURANTA SI NEINCREDERE iar acest lucru clar se transpune si cetatenilor! Daca mergi la serviciu cu probleme personale (ex cele de ordin financiar) nu mai judeci limpede in sensul ca stai cu gandul si la problemele tale!

Edited by cipri83
Link to comment

in plus, apare din pacate lipsa de interes pentru linia de munca, care este simtita de cetatean si care duce la o escaladare periculoasa a incalcarilor legii. ca opinie personala, am senzatia ca in ultima vreme, cel putin pe circulatie, s'au inmultit cazurile de treceri pe rosu, neacordari de prioritate, depasiri de coloane stationate, depasirea scuarului de tramvai prin stanga, chiar si depasirea tramvaiului ! ( astea vazute ca participant la trafic)....

Link to comment

Nu va speriati prea tare, nu este decat inceputul....vom trai si vom vedea!

Cred ca anul 2012 va fi mult mai greu de suportat de catre noi si familiile noastre....

Doar sa ne dea DUMNEZEU putina sanatate si cap limpede...in rest....?!

Link to comment
 • Member

Sa ne dea Dumnezeu sanatate si le vom rezolva pe toate!Pentru mine demisia din Politie nu este un capat de linie,pot sa fac si altceva insa din pacate mi-am dorit sa fac acest lucru si sa urmez o cariera de politist!Asta este!Atata timp cat nu se doreste ca Politia sa fie in slujba cetateanului ci sa fie sluga altora nu va merge bine in institutia asta!

Edited by cipri83
Link to comment

dar cu noi.....? cei care din iulie am terminat scoala si nu ne incadreaza nici in ianuarie?

cu noi cum mai ramane? e multumit?

Edited by Cristi
Utilizarea semnelor de punctuatie in exces este interzisa conform Regulamentului.
Link to comment

Nesiguranta si neincredere,asa am ajuns.Pe langa problemele financiare acum ca bonus nesiguranta de la locul de munca.Probabil o noua reorganizare ne asteapta.Ce spune Igas....................nici el nu stie.In octombrie declara ca nu vor mai fii disponibilizari ,iar in noiembrie sa se contrazica.Ce este acum?haos.Macar salariile sa le primim la timp,sau sa ni le asigure in 2012 la astia care am ramas in acelasi numar ca in 2011 conform spuselor lui,cu toate ca bugetul e mai mic!

Link to comment
 • Moderator

Tocmai această atitudine ne-a făcut să pierdem atât de mult şi să fim terfeliţi. Am ajuns să ne bucurăm dacă suntem plătiţi pentru munca pe care o facem!?

Păi ăsta e un drept esenţial, ce nu are nicio legătură cu modul în care sunt administrate finanţele ţării. Nu noi suntem vinovaţi că economia merge cum merge, nu noi suntem vinovaţi că ţara asta nu are bani, deci NU noi trebuie să suportăm consecinţele administrării defectuoase a banilor şi a incompetenţei celor ce ar fi trebuit să facă ceea ce este necesar pentru ca economia să producă. Nu uitaţi aceste lucruri!

Link to comment

catalin, te stimez pentru ceea ce faci cu acest site, dar te rog nu mai folosi formulare paguboasa: "tara asta nu are bani" .. cu siguranta ai si tu o idee cu privire la cat se fura in tara , bani sunt, chiar sunt bani multi in tara.. dar nu pentru populatie sunt banii, ei traiesc cu impresia ca atunci cand ajung la putere banii devin ai lor, si ne dau si noua ceva din ei sa nu murim de foame

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Ai dreptate şi sunt conştient de această petardă de consternare pe care ne-o servesc politicienii din ce în ce mai des. Au reuşit să schimbe sensul cuvântului "investiţie" şi să-l transforme într-un sinonim al cuvintelor "furt" ori "jaf", eu mai sus, doar am reprodus una dintre gogoşile ce ne sunt servite şi chiar dacă am presupune că este adevărată, tot nu avem noi nicio vină, deşi suntem cei care suportă consecinţele. Asta doream să subliniez.

Edited by Catalin
Acest site nu-mi aparţie, doar m-am ataşat de el şi dau o mână de ajutor.
Link to comment

Stati sa vedeti..ca cica s-a "dat" o OUG ,...gurile rele spun ca s-au bagat putin si la norma de hrana....asta pt ca nu le ajunge bugetul, cei din academie var fi toti angajati incepand cu 2012, pe partea cealalta, cei care lucreaza momentan sunt dati afara ...dar trebuie sa asteptam, doar...nimic mai mult....in legatura cu acea OUG va spun ca nici macar in MO nu o gasesc, scrie: "pagina in constructie:)))"....Bafta tuturor!

 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

VeroLuci,

Daca aveai rabdare sa lecturezi cateva din subiectele de discutie active pe forum, puteai gasi linkul catre proiectul de modificare a OUG la care faci referire. E normal sa nu il gasesti in Monitorul Oficial, pentru ca abia zilele trecute a fost pe biroul lu' Baselu pt promulgare si dureaza ceva pana se publica.

Link to comment

Igaş: La Poliţie "avem cantităţi de benzină în documente, dar nu le avem în rezervoare"

Sursa : gandul.info din 07 decembrie 2011

Ministrul Administraţiei şi Internelor Traian Igaş nu este de acord cu parlamentarii care au cerut astăzi, la dezbaterile pe bugetul pentru 2012, suplimentarea fondurilor poliţiei pentru carburanţi. "În fiecare lună Poliţia foloseşte combustibili de 2 milioane de euro. Dacă o să dublaţi bugetul MAI, tot vor fi oameni care vor spune că nu au benzină să meargă dintr-o parte în alta. În urma auditului finalizat recent am văzut că avem cantităţi de benzină pe care le avem în documente, dar nu le avem în rezervoare", a spus ministrul. Igaş a precizat că în momentul de faţă se desfăşoară o anchetă pentru a se lămuri de ce sunt diferenţe atât de mari între cantităţile de benzină achiziţionate şi cele efective.

Ministrul a făcut aceste precizări după ce senatorul PSD Sorin Bota s-a plâns de faptul că, în mediul rural, poliţiştii încep munca la ora 08.00 şi termină programul la ora 16.00 şi nu răspund apoi de ceeea ce se întămplă într-o localitate.

"Cum este asigurată ordinea publică, prin buget, dacă nu sunt bani de telefon, de benzină, de salarii şi există un singur agent în comună care pleacă acasă la ora 16?", l- întrebat Bota pe ministrul de Interne.

Auditul MAI: zeci de tone de benzină şi motorină lipsă

Direcţia Generală de Audit din cadrul MAI a verificat 182 de unităţi ale inspectoratelor de armă, context în care a constatat lipsa a zeci de tone de motorină şi benzină, cauzele fiind anchetate de procurori.

Din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Direcţia Generală Audit din cadrul MAI a efectuat, în perioada 14-18 noiembrie, o misiune de audit în scopul determinării faptice a stocurilor de carburanţi, a modului de ţinere a activităţii contabile, precum şi a executării inventarierii carburanţilor în cadrul unităţilor ministerului, informează, joi, MAI.

Verificarea s-a făcut la 182 de structuri aparţinând tuturor inspectoratelor de armă (Poliţie, Jandarmerie, IGSU, IGAv. etc).

În cadrul controlului s-a constatat o lipsă de 24,3 tone benzină şi 8 tone motorină la IPJ Tulcea. Pentru lipsa constatată, ministrul Administraţiei şi Internelor a ordonat Direcţiei de Control din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuarea cercetării în vederea stabilirii faptelor ce au condus la prejudicierea patrimoniului IPJ Tulcea.

De asemenea, s-au constatat lipsa a 13,34 tone benzină şi 3,5 tone motorină la IPJ Arad (cauza fiind cercetată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad), a 0,9 tone benzină şi 9,16 tone motorină la ISU Sibiu, pentru care a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, a 2 tone benzină şi 3,76 tone motorină la ISU Braşov, fiind sesizat Parchetul Militar Braşov şi a 0,8 tone benzină la IPF Timiş, situaţie aflată în cercetare de către organele unităţii.

Totodată, s-au constatat deficienţe în ţinerea şi înregistrarea în contabilitate a cantităţii de carburanţi, în modul de executare a inventarierilor lunare, precum şi a modului de depozitare a carburanţilor.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a dispus structurilor de specialitate şi inspectoratelor generale măsuri administrative şi organizatorice pentru remedierea deficienţelor constatate şi pentru stabilirea responsabilităţilor.

Comentariu propriu : Omuletul este multumit cu firimiturile pe care le primeste, mai ales ca i se raporteaza de pupincuristi ca este combustibul , masinile sunt bune, echipate corespunzator de iarna, au casco, asa ca lui nu-i trebuie nimic. Dar hartie de scris, pixuri, telefoane, hartie de fax, alte consumabile pe care le aduc sclavii de acasa, de ce sa le mai plateasca MAI , daca sunt , daca rabda si fara bani ar fi ideal. Propunem ca de la anu, fiecare politist sa nu primeasca salariu si pentru ca nesimtitul se incapataneaza sa ramana in sistem si nu vrea sa demisioneze , vom pune ca ofiterul de serviciu la intrare sa taie bilete de intrare ca la cinema .

Na, asa va trebuie dupa refernul cu ,, Javra ordinara ,, ati facut voi hit, dar ati dat chix, uite baietii din servicii secrete daca au fost ,, baieti gigea, , le-am dat cate un os de ros in plus, un buget obez, dar voi ati cantat impotriva mea , ori voi nu stiati citatul din capodopera cinematografica a lui Sergiu Nicolaescu : ,, mana care te hraneste nu se musca! ,, .

Orice asemanare din acest pamflet cu realitatea salbatica nu este si nu va fi o pura intamplare.

Edited by LORD
 • Upvote 2
Link to comment

Nu sunt bani?????? La mine in oras se construieste o mandra sala de inot la nivel olimpic ca in povesti,pe pancarda scrie ca se termina in 2013 dar apropape este gata,de ce? ptr. ca sunt multi bani pe anul asta care trebuie neaparat cheltuiti si ei spun ca nu sunt bani......Sa nu imi spuneti gogosile alea cu bani europeni ca nu cred.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.