Jump to content
POLITISTI.ro

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a prezentat aspecte privind proiectul de buget alocat M.A.I. pe anul 2012


NewsBot

Recommended Posts

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a susţinut astăzi, 25 noiembrie a.c. o conferinţă de presă, în cadrul căreia a prezentat aspecte privind proiectul de buget alocat Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru anul 2012.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Este bine macar ca suma alocată în proiectul de buget pentru M.A.I. asigură plata salariilor pentru anul viitor. In rest, proiectele dezvoltate pe Facilitatea Schengen nu ne incurajeaza cu nimic, mai ales datorita faptului ca s-ar putea sa prindem iara o amanare de intrare in acest spatiu Schengen.

Link to comment

Apropos aţi auzit ce a mai declarat în conferinţa de presă ? Câte o mie de angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Jandarmerie, precum şi 500 de la Poliţia de Frontieră ar putea să fie disponibilizaţi în condiţiile unei reorganizări pe structuri de organizare regională. Păi nu zicea el că restructurările s-au terminat şi că în anul 2012 nu vor mai fi restructurări ?! :doh: Avea dreptate cineva "pixul în mâna prostului devine mitralieră".

Edited by Dan
  • Upvote 3
Link to comment

poate o sa va suparati insa zau de nu-mi doresc "o situatie de MARE URGENTA" in care sa fie necesara interventia "autoritatilor" si in urma careia sa iasa la "iveala" eficientizatea si profesionalizarea sistemului ca urmare a masivelor reduceri de personal, si mai abitir mi-as dori ca "ei" sa fie care sa aibe nevoie in cea mai mare masura de serviciile "talpasilor".

ca deh, domnu' gadea, domnu' cristoiu, soldati nu mai ieste

Link to comment

in cazul unei calamitati de mare amploare ... nici cu 100 de begeseuri nu face fata. mai ales in bucuresti si mai ales la vechile vilele de protocol pe care "alesii nostri" le ocupeaza ;) lovile-ar tsunami vilele de pe snagov.

Edited by serhente Garcia
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.