Jump to content
POLITISTI.ro

Centru de perfectionare Nicolae Golescu

Postare recomandată

Publicat (modificat)

In afara de institutiile de invatamant cunoscute respectiv Scoalade de Agenti Vasile Lascar-Campina si Septimiu Muresan Cluj, am observat ca mai exista ''centru de formare si perfectionare Nicolae Golescu- Slatina'' , as dori sa aflu mai multe detalii despre acest asa zis ''centru de perfectionare'' este defapt o scoala de politie ce scoate locuri la concurs la fel ca celelalte intstitutii sau are un regim mai ''special''?

Am aruncat o privire si peste asa zisa oferta educationala http://www.scoalapolslatina.ro/OFERTA%20CURSURI%202012.pdf

Astept pareri...multumesc

Modificat de Vlad13
Publicat (modificat)

A fost o scoala pentru pregatirea ,,suptofiterilor" de politie la fel ca cele doua amintite de tine mai sus.

Dar din cauza vremilor pe care le traim, cand acest minister este condus de Tampul, aceasta scoala a devenit un fel de loc unde politistii fac cursuri de perfectionare sau isi dau examenele de grad.

Daca ai auzit, asa-zisele ,,reciclari".

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Exact Elvis a fost odata o scoala de formare, dar de ceva vreme acolo se tin pe langa cursurile enumerate de tine si cursuri pentru formarea profesionala a polistilor locali din ce am vazut, in rest prin ele s-a mai strecurat si o parte din promotia 2010 din care am facut si eu parte si am fost pregatiti de catre cadrele de acolo doar in primul an de studii deoarece la Campina se efectuau lucrari de renovare si nu era loc pentru 850 de elevi anul I plus cei din anul II care erau vreo 600-700 daca nu ma insel

Publicat

Cursurile pentru gardieni se ţin acolo pentru a justifica existenţa unor funcţii şi ale unor aşa zişi ofiţeri, din care trei sferturi sunt pe lângă această muncă. Cine a călcat pe acolo ştie ce vorbesc. Vă mai aduceţi aminte ce ne îndruga branconierul ? "Vor pleca numai cei nepregătiţi şi numai cei din birouri......" da da şi marmota învelea ciocolata în staniol.

• Apreciez 1
Publicat

Am deschis acest topic deoarece am auzit ca exista absolventi de aceasta scoala de subofiteri desi pana acuma nu am auzit sa fie scoase locurile la concurs, nici macar de existenta acestei institutii. Oricum in mare mi-am facut o idee, multumesc de raspunsuri

• Moderator
Publicat

A fost o vreme (parcă până prin 96, dacă nu greşesc) când şi la Slatina se şcolarizau şi tinerii ce urmau să devină poliţişti. Dar la aceea vreme s-a luat decizia ca şcoala să se trasforme în centru de perfecţionare şi să nu mai scolarizeze tineri.

Publicat

Interesant..din ce am auzit ar fi fost vorba de perioada 2004-2006....sau doar unii puteau beneficia de aceasta scolarizare, se poate sa gresesc eu..?

Publicat

Nu. În acea perioadă erau iniţiaţi în carieră cei încadraţi direct la respectiva şcoală. Iniţierea în carieră nu este acelaşi lucru cu absolvirea unei şcoli de poliţie

Publicat

Vlad cu siguranta in perioada 1992- 1996 ,,Nicolae Golescu" asa se numea si cred ca se numeste si azi, a functionat ca Scoala pentru pregatirea subofiterilor de politie, dupa acest an nu mai stiu.

• Membru
Publicat

In 1997 scolarizat subofiteri pentru intendenta, PCTF, pasapoarte.

Publicat (modificat)

recent s-a facut un curs de perfectionare a celor de la Centrul de Retinere si Arest Preventiv.

Modificat de pufiman
  • 5 luni mai târziu...
Publicat

stie cineva care mai sunt conditiile de cazare in cadrul centrului ? imi pot fi de folos si alte locuri in care ma pot caza in zona scolii. multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.