Jump to content
POLITISTI.ro

Câteva nelămuriri în legătura cu regulamentul de admitere.

Unknown

Recommended Posts

Bună seara,

Vreau să susţin examenul pentru Academia de Poliţie şi am câteva întrebări referitoare la regulamentul de admitere:

1. În ce perioadă trebuie să mă adresez către ISJ Dolj (de exemplu) pentru vizita medicală şi examenul psihologic? Am citit că respectivul institut va trimite dosarul cu tabelul nominal către Academia de Poliţie, dar nu am găsit când trebuie să efectuez cele 2 examene.

2. Am o urmă de arsură pe braţul drept în zona cotului. Pe lângă asta, mai am şi 7 lipoame de grăsime pe care le voi extirpa în următoarele luni (este posibil să îmi mai apară şi altele). Pot constitui o problemă?

3. Aş vrea sa optez pentru specialitatea Ordine şi Siguranţă Publică + Drept. Aici sunt puţin nelămurit. Este acelaşi lucru dacă aş opta pentru Ordine şi Siguranţă Publică fără diploma de Drept? Sau dacă la examenul pentru Ordine şi Siguranţă Publică + Drept obţin o notă care mă declară "respins", pot sa optez pentru Ordine şi Siguranţă Publică, având o notă care să-mi permită admiterea la specializarea respectivă (bănuiesc ca probele scrise sunt aceleaşi)?

Mulţumesc!

• Moderator

Ce e aia ISJ?! Inainte de a posta, foloseste functia SEARCH a forumului. Acest topic se inchide, discutia va continua pe topicul :

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.