Jump to content
POLITISTI.ro

IPSC - International Practical Shooting Confederation

Postare recomandată

Publicat

buna ziua tuturor.

ma intereseaza daca sunt colegi inscrisi in ipsc Romania,mai ales colegi din Caras-Severin .

• Moderator
Publicat

IPSC - International Practical Shooting Confederation - in traducere: "Confederatia Internationala de Tir Dinamic".

• Membru
Publicat

International Practical Shooting Confederation

Sa te inscrii nu e greu. E costisitor acest sport.

Publicat (modificat)

sunt membru

20 E

da.putin cam costisitor.

Modificat de lovatz
Publicat

revin la pret :

"La Asociatia IPSC Romania ( tir dinamic), tinand cont de exemplele date clar si de necesitatea sumelor pentru fondare, dezvoltare si beneficiile comune ale membrilor cotizatia unica de afiliere a fost stabilita la 200 EUR iar cotizatia anuala la 50 EUR, la o medie de 700 membri pe judet, din toate categoriile. S-a optat pentru 2 recomandari la fel ca si in cazul vanatorilor pentru a mentine un nivel ridicat al calitatii de membru"

acum este corect.

mai multe informatii le gasiti pe site-ul lor.

• Membru
Publicat

Deci nu prea e pentru noi... Iti mai trebuie si un pistol bunicel, munitie multa, o centura IPSC, portincarcatoare, toc si alte accesorii.

Publicat

Pai si atunci cine face parte din IPSCum ii spune....sunt chiar asa de multi membri pe judet de se opteaza pe o medie de 700!!!

Si care-i rolul practicarii acestui tip de tir - dinamic, nu trecerea prin mai multe situatii in care esti nevoit sa tragi in legitima aparare? Sau inveti sa "desenezi" cu pistolul pe tinta...

Scuze, insa mie unuia imi miroase un pic a snobism....

• Membru
Publicat (modificat)

e doar un sport, nu e antrenament pentru autoaparare. Ca inveti sa tragi bine e una, dar pana la autoaparare mai e mult.

Modificat de bozo
Publicat

Mersi Bozo, chiar am crezut ca este antrenament pt.diferite situatii....Mea culpa!

Publicat

banuiesc, ca e antrenament prin tragere la tinta...strict

apropo, la campina cdt.maiorul buduru ne-a invatat sa ne antrenam cu carpatiul ...la rece. si bine a facut.am avut numai trageri b si f.b.

Publicat

I.D.P.A se numeste discliplina sportiva asociata cu self defense www.idpa.com

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.