Jump to content
POLITISTI.ro

Convocarea anuală a şefilor structurilor din Poliţia Română


NewsBot

Recommended Posts

Întâlnire de lucru a secretarului de stat Ioan Dascălu cu şefii structurilor de poliţie în judeţul Bihor

 

Secretarul de stat, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, chestor de poliţie Ioan Dascălu, a participat astăzi, 17 noiembrie a.c., la Oradea, la Convocarea anuală a şefilor inspectoratelor judeţene de poliţie, brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate, serviciilor de operaţiuni speciale şi ai secţiilor regionale de poliţie transporturi.

De asemenea, oficialul M.A.I. s-a întâlnit, la sediul Prefecturii din Oradea, cu şefii structurilor M.A.I. reprezentate în judeţul Bihor. Cu acest prilej, au fost discutate aspecte legate de creşterea calităţii serviciului public în folosul cetăţeanului, precum şi de întărirea cooperării interinstituţionale pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice şi aplicarea strategiilor promovate şi dezvoltate de Ministerul Administraţiei şi Internelor.

În cadrul întâlnirii, la care a fost prezent şi prefectul judeţului Bihor, Gavrilă Ghilea, a fost analizată posibilitatea operaţionalizării unui nou sediu al structurii teritoriale a Oficiului Român pentru Imigrări în judeţul Bihor.

La finalul întâlnirii, secretarul de stat Ioan Dascălu a apreciat buna colaborare la nivel judeţean, precum şi implicarea tuturor structurilor ministerului în asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi linişte în judeţul Bihor.

La şedinţa de astăzi au luat parte şefii inspectoratelor judeţene de poliţie, poliţie de frontieră şi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie, Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă, Centrului Regional – A.N.I.T.P., Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale, Serviciului pentru Imigrări, Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţiei de Evidenţă a Persoanei – ale Judeţului Bihor.

 

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerului Administraţiei şi Internelor

Link to comment

„Cu acest prilej, au fost discutate aspecte legate de creşterea calităţii serviciului public în folosul cetăţeanului, precum şi de întărirea cooperării interinstituţionale pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice şi aplicarea strategiilor promovate şi dezvoltate de Ministerul Administraţiei şi Internelor”

Link to comment
  • 1 year later...

Ministrul Radu Stroe prezent la Convocarea anuală a structurilor de poliție, desfășurată la Sibiu

 

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe a deschis astăzi lucrările Convocării anuale a șefilor Inspectoratelor Județene de Poliție, șefilor Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate și a șefilor Secțiilor Regionale de Poliție Transporturi, care are loc în perioada 24-25 octombrie la Sibiu.

Alături de conducerea Poliției Române la această acțiune sunt invitați reprezentanți ai unităților de Parchet care colaborează cu Poliția Română în domeniile de competență, dar și reprezentanți ai organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În cadrul întâlnirii vor fi abordate probleme care privesc activitățile pe linie de poliție judiciară, de ordine publică, combatere a crimei organizate și accesare fonduri europene.

La a doua parte a convocării șefilor de poliție vor participa din partea Ministerului Afacerilor Interne secretarul de stat, chestor de poliție Florea Oprea și secretarul general al MAI, chestor de poliție Ion Stoica.

 

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.