Jump to content
POLITISTI.ro

Huligan pe stadion

attackew

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna seara.Probabil toata lumea a aflat sau a vazut la televizor ceea ce s-a intamplat la meciul de fotbal dintre Petrolul si Steaua.Am si eu cateva intrebari de pus si sper ca poate voi primi niste raspunsuri clare si corecte de la domnii care viziteaza acest forum.

1.Cine este responsabil de faptul ca acei suporteri au intrat pe teren ? Cine trebuie tras la raspundere ?

2.De ce acei agenti de paza nu au continuat sa il alerge pe acel nenorocit care a intrat pe teren si l-au urmarit doar cu vederea ?

3.Merita aceasta echipa retrogradata si stadionul suspendat ?

4.La ce poate fi incadrat acest drogat si ce pedeapsa merita avand in vedere ca poseda asupra lui un box si ca a lovit un om care poate ramane cu sechele ?

5.Ce parere aveti despre aceasta fapta in sine si ce modificari ar trebui efectuate pentru ca aceste intamplari sa nu se mai repete ?

Modificat de attackew
Publicat

5.Ce parere aveti despre aceasta fapta in sine si ce modificari ar trebui efectuate pentru ca aceste intamplari sa nu se mai repete ?

sa se ia exemplu de la o cit se poate de civilizata tara europeana, recte anglia, care a reusit sa imblinzeasca "tiffosi" cu ajutorul politiei calare care ii "admonesta" cit se poate de civilizat si democratic pe "furiosi" cu bastoane de cauciuc similare celor B3 de la noi. cu interdictia de patrundere pe stadion 7 ani, etc.

acum citiva ani in urma a mai fost un "incident stradal" (cel cu baiatul cu lantul) a patit ceva ?

• Moderator
Publicat

1. Reprezentanţii firmei de pază.

2. La această întrebare pot răspunde numai acei paznici

3. Nu. Nu are nicio treabă sula cu prefectura. Nu e corect deloc ca unor oameni civilizaţi şi normali să le fie lezat dreptul de a merge la un spectacol sportiv, datorită unui derbedeu notoriu. La fel şi echipa de fotbal, nu are nicio responsabilitate şi performanţele lor pe plan sportiv nu e corect să fie alterate datorită unui individ ce nu are niciun merit pentru acele performanţe.

4. Infracţiunile de "loviri şi alte violenţe" şi "ultraj contra bunelor moravuri" prevăzute de codul penal, eventual şi la infracţiunea prevăzută de legea 61 pentru portul fără drept a unei arme albe (dacă întradevăr a avut un box, deşi eu am serioase dubii aici).

5. Mie mi se pare că se dă o prea mare importanţă acestui eveniment şi se face din ţânţar, armăsar. Astfel de incidente sunt foarte dese în afara stadionului, zilnic şi autorii sunt cercetaţi în libertate. Sunt rare cazurile în care sunt condamnaţi de către judecători, iar munca poliţiştilor este în zadar. Şi presa sau românii nu se mai isterizează deloc. Acest incident este doar încă o dovadă a civilizaţiei românilor şi a nivelului de inteligenţă, sub medie a acestui popor, ce este manipulat şi prostit cu ajutorul televizorului.

Ce ar trebui făcut? Până când românii nu vor înţelege că democraţia nu presupune numai drepturi, ci şi obligaţii sau restricţii, nu se va poate face nimic.

Publicat (modificat)

Domnule Catalin probabil nu stiti ca acel drogat avea un box,box care ia fost luat initial de un jucator al petrolului dat unui maseur si acela la facut disparut.Eu zic ca acum acest club de fotbal poate fi catalogat ca complice mai ales daca este adevarat si ca poate fi sanctionat cu mai mult decat o amenda si suspendarea terenului de joc.Din cate am inteles si la meciul din cupa cu Astra au dat cu pietre in autocarul echipei Astra.Nu avem nevoie de asa echipe cu asa suporteri intr-un campionat care si asa e vai de steaua lui.

Modificat de attackew
  • Membru
Publicat

Domnule Catalin probabil nu stiti ca acel drogat avea un box,box care ia fost luat initial de un jucator al petrolului dat unui maseur si acela la facut disparut.Eu zic ca acum acest club de fotbal poate fi catalogat ca complice mai ales daca este adevarat si ca poate fi sanctionat cu mai mult decat o amenda si suspendarea terenului de joc.

Raspunderea penala este personala, un club nu poate raspunde pt fapta unei alte persoane. Clubul nu e complice, nu are nici o treaba.

• Moderator
Publicat

Am văzut la tv momentul în care derbedeul l-a pălit pe mingicar. Şi părerea mea este că nu a avut un box. Dacă aceea lovitură pe care i-a aplicat-o (din săritură, parcă) ar fi fost cu un box, fotbalistul ar fi avut alte leziuni şi probabil că nu mai rămânea în picioare.

De unde ai tu certitudinea că derbedeul era înarmat cu un box?

• Membru
Publicat

E de condamnat si atitudinea jucatorilor de la Petrolul.Nu trebuia sa-l loveasca asa cum a facut Martinovici dar, daca va uitati cu atentie la imagini, dupa ce derbedeul loveste, nr.11 de Petrolul sta cu mainil in sold si priveste cum huliganul trece pe langa el.Pai, mai frate, esti tu la tine acasa si ala e din oras cu tine, dar macar o replica palida puteai sa ai.

Publicat

Domnule Catalin au aratat aseara la tv cred ca cel putin 20 de stop cadre exact pe momentul in care la lovit.si se vedea foarte clar ca ii lucea ceva pe mana.Si daca va uitati foarte atent in momentul in care la lovit se vede destul de clar ca a gandit putin lovitura si ia dat fix cu partea pe care se afla boxul.

https://www.facebook.com/pages/La-puscarie-cu-Ştefan-Dragoş-Enache/255653811149749 observati la ce se ajunge in aceasta tara ?

http://www.sport.ro/liga-1/foto-drogatul-de-la-ploiesti-nu-avea-nimic-in-mana-cand-a-dat-in-galamaz-stelistii-acuza-jucatorii-de.html

“Haos în România. Un fotbalist de la Steaua a fost lovit pe teren de un suporter, însă arbitrul n-a oprit meciul. I-a pus însă capăt câteva momente mai târziu, după ce goalkeeperul Stelei a fost lovit cu o torţă din tribună” – El Mundo.

“Fotbalistul George Galamaz, de la Steaua, a ajuns la spital dupa ce-a fost lovit de un suporter care a pătruns pe terenul de joc. Spre surprinderea tuturor, arbitrul n-a oprit meciul după acea fază” – AS.

“Liga 1 din România a fost lovită duminică de un incident urât la meciul dintre Petrolul şi Steaua. Un fan local a sărit pe gazon şi i-a aplicat o lovitură groaznică lui Galamaz, care a ajuns la spital” – Marca.

“Un fan al Petrolului a sărit din tribune, a alergat pe terenul de joc şi l-a lovit pe Galamaz, de la Steaua. Acesta a căzut imediat şi a fost transportat la spital” – El Pais.

“Un spectator a intrat în teren şi a fugit până la mijlocul terenului, iar acolo l-a lovit în faţă pe Galamaz” – ABC.

“O partidă de nebuni în România. Un huligan a lovit un fotbalist pe teren. Apoi, suporterul a fost lovit de doi jucători ai Stelei, pentru ca apoi partida să fie suspendată din cauza unei fumigene aruncate din tribune” – Dia a Dia.

“Un suporter a reuşit să alerge pe teren până la mijlocul terenului, unde l-a lovit pe Galamaz, după care a fost luat la pumni, asa cum merita, de jucătorii Stelei” – Yahoo.

“Violenţe groaznice în România. Jocul dintre Petrolul şi Steaua a fost suspendat dupa ce un suporter a lovit un jucător pe terenul de joc, iar un alt jucător a fost lovit cu o torţă aruncată din tribune” – Record.

Inca odata a auzit lumea de Romania datorita unor fapte care nu fac decat sa ne faca de ras.

• Moderator
Publicat

Chiar şi în articolul de pe sport.ro, către care ai postat un link, aducându-l ca argument în susţinerea teoriei conform căreia derbedeul ar fi avut un box, este menţionată următoarea frază:

"Imaginile arata insa ca fanul nebun, beat si drogat l-a lovit pe Galamaz fara sa aiba insa un box metalic in mana dreapta, lucru sustinut si de Jandarmeria din Ploiesti."

Nu ai citit nici măcar articolul ce l-ai indicat singur?

Dacă tu doreşti să crezi că a avut ăla un box, e treaba ta şi dreptul tău. Eu îmi menţin opinia că nu l-a lovit cu un box. Nu ştiu ce imagini ai vizionat tu.

Publicat (modificat)

Sunt diferite articolele de pe fiecare site in parte...uni zic ceva alti altceva...oricum acest drogat nu trebuie sa scape fara cativa ani de puscarie.

Modificat de attackew
Publicat

daca ar avut un box in mina si avind in vedere dinamica loviturii + caracteristicile fizice ale individuluii + zona lovita iti garantez ca Galamaz nu s-ar fi ridicat de jos dupa o asemenea lovitura daramite sa mai si mearga pe propriile picioare.

Publicat

attackew , nu te mai lua dupa spusele asa-zisilor jurnalisti sportivi, daca era beat si drogat cu siguranta nu mai era in stare sa alerge si sa treaca de stewarzi , acum depinde de tine daca o sa crezi teoriile fanteziste ale lor.

Presupun ca esti fan steaua , ia zi, meme a facut puscarie dupa ce l-a lovit pe acel suporter ?

Publicat

adevarul este ca huliganul a avut noroc chior. Chiar inainte de a fi separati, Martinovici a ratat o lovitura de picior la capul agresorului, daca il nimerea nu cred ca se mai ridica de la podea :)

• Membru
Publicat

Despre ce se vb cand se prezinta fotbal la stirile "sportive": Becali si-a poleit palatul cu aur, alalalt Becali mai scuipa pe vreunul, un suporter a intrat pe teren, niste suporteri s-au batut intre ei, ce-a mai zis MM, ce gagica si-a tras vreun fotbalist, ce ochelari are Banel, spaga, meciuri aranjate, DNA, Dragomir securistu` autotstiutor, muuulta actorie pe teren, mimari de faulturi si mai putin fotbal, nunta lui Borcea si echipe obscure. Sa mai pun la socoteala ca in Liga I sunt echipe din metropole gen Chiajna, Vaslui, Medias, Mioveni ? Adica niste elite cu istorie in spate :blink:

Asa ca de ce m-as uita si as lua in seama fotbalul din Romania? Sa vad cum se cearta Becali cu Copos?

Publicat (modificat)

Dupa ce am vazut ce s-a intamplat la meciul Steaua -Petrolul eu pun doar cu o singura intrebare:

Oare de ce cel care a reactionat primul a fost sarb?

Modificat de Elvis
Publicat

bine ca i-a dat mandat de arestare la derbedeu; macar atat! si apoi o condamnare pe masura!

Publicat (modificat)

Elvis pentru ca sarbi au sange in ei si nu se dau in spate.M-am uitat atent la aceea filmare din alt unghi si el a fost primul care s-a dus spre acel drogat pentru al bate sau imobiliza cum vreti sa ii spuneti...tin cu steaua inca de mic de cand am inceput sa ma uit la fotbal.Ca orice suporter stelist urasc Dinamo si Rapid de moarte dar asta nu inseamna ca as putea sa intru ca acel drogat sa lovesc un jucator.Chiar si atunci cand ii injur ma limitez la ai injura de parinti,sotii,copii.Ceva asemanator am patit si eu acum 2 ani la fotbal.Bine noi jucam la terenurile de fotbal din tineretului.Am jucat un meci de fotbal cu niste tiganii de varsta noastra neavand ce sa facem pentru ca terenul acela este public si nu puteam sa ii dam afara.Binenteles dupa ce iam batut la fotbal ce credeti ca a gasit unul din ei de facut mai bine ? Mi-a luat un amic la pumni si picioare.Binenteles am intrat intre ei sa ii despart.In secunda doi am fost lovit din spate exact Galamaz dar din pacate pe mine nu ma lovit in tampla ci direct in coltu guri(lovitura venind din spate).Binenteles mi-a despicat buza si a tremuit sa ma duc la spital sa mio coasa.Nu imi imaginez nici acum cum am rezistat pana acolo avand in vedere ca practic imi tasnea sangele din zona in care buza imi atarna.Ma luase o durere de cap de simteam ca inebunesc probabil din cauza ca pierdusem mult sange.Buza imi atarna in jos.M-am dus la prima patrula de gardieni publici pe care iam gasit in parc sa le povestesc ce s-a intamplat si ce credeti.Mi-au zis ca noi nu avem cum sa ii cautam ca sigur s-au ascuns si nici nu putem sa stam sa va pazim.Tin sa precizez ca eram plin de sange pe haine pe fata.Nici macar asta nu ia impresionat.Dupa ce m-am lamurit ca nu ii intereseaza absolut deloc aceasta intamplare am decis sa incerc sa ma duc pe jos la spital.S-au razgandit si ei dupa 10 minute si au venit dupa mine sa ma duca ei cu masina mai repede.Probabil s-au gandit ca poate mi se face mai rau si cad pe undeva si numai ajung la spital.In tara asta trebuie sa se schimbe multe lucruri daca vrem sa mai putem ridica capul in sus.Intamplarea de ieri de la meciul de fotbal ma convins inca odata ca mai avem de facut un pas mare spre civilizatie.

Modificat de attackew
  • Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Am privit în această seară, recunosc întâmplător, ştirile sportive şi vă pot spune că m-am prăpădit de râs.

A ieşit astăzi şi a ţinut o conferinţă de presă, flăcăul ăla de la Steaua, ce şi-a furat-o de la huligan. Fraţilor, din ce povestea omul acolo şi la cum se autovictimiza, aveai impreia că l-a lovit trenul şi nicidecum că şi-ar fi furat un singur pumn de la punker-ul ăla. :ner:

Băi frate, parcă ar fi din plastelină! Cică va purta o cască specială toată viaţa!? :faint:

Eu i-aş recomanda una moto ... e mai sigură. :lol:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.