Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu seful


Sacalul

Recommended Posts

Vreau sa va aduc la cunostinta o problema privind un sef de birou de la ordine publica.De la inceptul anului 2011,seful mai sus mentionat,a intocmit registrul cu serviciile lucratorilor din subordine la schimbul 3 in intervalele orare 21.00 - 05.00 si 23.00 - 07.00 pana in luna octombrie 2011 cand compartimentul financiar a adus la cunostinta lucratorilor de la acest birou ca sporul de noapte se plateste doar in intervalul orar 22.00 - 06.00 si in in consecinta s-a procedat la tragere din salariul din luna octombrie a sporului de la 8 ore de noapte la 7 ore de la inceputul anului 2011.Vina este exclusiva a sefului de birou deoarece nu a intocmit serviciul de noapte sa se desfasoare in intervalul orar 22.00 - 06.00,cu toate ca alti sefi de la alte politii urbane cunosteau acest lucru si au intomit registrele cu servicii in intervalul orar 22.00 -06.00 cu mai multi ani in urma.Care este modalitatea de recuperare a acestui spor si daca nu,in ce mod se poate da in judecata respectivul sef ptr. tragere la raspundere si recuperarea sporului de noapte deoarce s-a lucrat in schimbul 3 un nr. de opt ore si nu sapte.

Link to comment

nu cred ca se poate face nimic....si cei de la patrula de la sectiile rurale muncesc 12 ore de in schimbul de noapte dar sporul il primesc doar pentru 8 pentru ca asa prevede legea

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.