Jump to content
POLITISTI.ro

Politist din Borsa care si-ar fi furat... propria masina

Postare recomandată

Publicat

Un politist din Borsa este cautat de o echipa a IPJ Maramures pentru ca si-ar fi furat... propria masina. Acesta a plecat cu autoturismul proprietate personala in timpul unui control al vamesilor de la Sighet, care i-au luat masina la puricat si au gasit in aceasta 30 de de pachete de tigari de provenienta ucraineana. Oamenii legii au retinut autovehiculul pana la plata amenzii. Se pare insa ca subcomisarul de politie si-a luat masina cu el pentru ca lucratorii de la vama nu i-au retinut si cheile de la aceasta, asa cum prevede procedura in astfel de cazuri.

• Moderator
Publicat

Ce procedură este aceea care prevede reținerea mașinii până ce contravenientul plătește amenda?

Apropo o persoană nu are cum să comită vreodată infracțiunea de furt dacă este proprietarul legal al bunului respectiv. Poate o infracțiune de sustragere de sub sechestru, dar în acest caz mă îndoiesc. În cazul prezentat e vorba mai degrabă de un abuz din partea celor ce i-au reținut mașina.

Publicat

Domnisoara cu cine credeti ca vorbiti?

Sunt bune povestile de adormit copii insa avem si noi o varsta. :lol:

Publicat (modificat)

nu poti sa furi ce este al tau cu exceptia cazurilor cind cedezi posesia in baza unui contract ;) in plus, daca masina nu era sub sechestru avea tot dreptul sa o ia inapoi cind "vroiau muschii lui". nu exista prevedere legala care sa permita organelor sa retina o masina pina platesti amenda, nu suntem in Franta (acolo se poate :D )

Modificat de Administrator
Quote inutil.
Publicat (modificat)

Cataline, eu îmi permit sa te contrazic. Infractiunea de furt poate fi comisa si de proprietarul bunului daca in momentul sustragerii bunul se afla in posesia sau detentia legala a unei alte persoane.

Modificat de lionn
  • Moderator
Publicat

Corect. Eu făceam referire strict numai la speța dată, nu am mai enumerat și alte posibile situații când bunul cuiva se află legal în posesia altcuiva.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

indiferent de parerile voastre, ofiterul are dosar penal pentru furt, inregistrat la Judecatoria Sighetu Marmatiei.

Publicat

Domnul Elvis, ce rau sunteti. Si ca sa va urmez exemplul: Probabil asa s-au nascut. :lol:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.