Jump to content
POLITISTI.ro

Doi ofiteri din IPJ Arges au fost retinuti de DNA


Rookie
 Share

Recommended Posts

Şeful Serviciului Logistică şi Achiziţii din cadrul IPJ Argeş şi încă un ofiţer din cadrul aceluiaşi serviciu au fost reţinuţi de procurorii DNA Piteşti, luni după-amaiză, fiind acuzaţi de fapte de corupţie. Au fost duşi în arestul IPJ Argeş în baza unui ordonanţe de reţinere, iar în cursul zilei de azi vor fi prezentaţi Curţii de Apel Argeş, cu propunere de arestare preventivă.

Șeful Serviciului Logistică şi Achiziţii a intrat în atenţia DNA din anul 2009, la puţin timp după ce au fost finalizate lucrările de renovare a sediului Arhivelor Statului, clădirea aflându-se în administrarea IJP Argeş. Comisarul-şef Alexandru Garaiman s-a ocupat de investiţiile şi achiziţiile făcute de către poliţia Argeş şi tot el s-a ocupat şi de organizarea de licitaţii.

Procurorii îi acuză de faptul că suma de bani investită în lucrările de renovare a sediului Arhivelor Statului nu ar fi fost justificată, în condiţiile în care, imediat după recepţionarea lucrării, clădirea a început să se deterioreze. Lucrătorii anticorupţie ar fi descoperit o serie de nereguli în actele contabile, care ar fi scos la iveală faptul că lucrarea ar fi fost plătită cu mai mulţi bani decât ar fi trebuit.

Cei doi poliţişti au fost suspendaţi din funcţie.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Ieri, 1 iunie 2010, Tribunalul Argeş a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile faţă de trei inculpaţi – doi ofiţeri de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie pentru Judeţul Argeş şi administratorul unei societăţi comerciale.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.