Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist arestat pentru trafic de influenţă


NewsBot

Recommended Posts

Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a fost arestat pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, după ce a pretins şi primit suma de 8.500 lei în schimbul promisiunii că va interveni pentru a rezolva favorabil un dosar întocmit de Garda Financiară cu privire la o societate comercială din judeţul Dâmboviţa.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

ce dosar intocmeste GF si care sa necesite interventia unui agent de politie? GF poate intocmi maxim o sesizare catre politia economica, restul sunt doar procese verbale ptr care shpaga se ofera direct "autorilor" si nu unui agent de politie. hmmm :hmmmt:

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Vă daţi seama că cei ce redactează aceste comunicate de presă, acolo la MAI, habar nu au pe ce lume trăiesc?

În timp ce noi ne-am dori ca ziariştii sau populaţia să nu confunde poliţiştii cu comunitarii, pe sus prin minister avem specimene ce nici măcar nu ştiu că garda financiară nu are competenţe de cercetare penală !? Atunci ce pretenţii mai poţi avea de la cei ce nu au nicio legătură cu acest domeniu ...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.