Jump to content
POLITISTI.ro

Precizări privind anvelopele de iarnă


NewsBot

Recommended Posts

Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarnă, cauciucurile trebuie să fie inscripţionate cu unul dintre simbolurile „M+S”, „M.S.”, „MS” sau „M&S”, fără a include în această categorie anvelopele marcate numai cu inscripţia ,,all seasons”.

Detalii:

Link to comment
  • Member

Se aude ceva legat de anvelopele de iarna pentru masinile "firmei" sau se va merge tot cu "slickuri"?

Nu de alta, dar cetateanul contribuabil e foarte revoltat si face poze la autospecialele "firmei" sa vada daca politia respecta legea, nu doar o aplica :slapb:

Link to comment

sursa adevărul.ro

Inspectoratul General al Poliţiei Române a alocat Poliţiei dâmboviţene suma de 96 000 lei pentru echiparea corespunzătoare cu anvelope de iarnă a autospecialelor de poliţie.

Astfel, această sumă asigură dotarea cu anvelope de iarnă a unui procent de 60% dintre autovehiculele din dotarea poliţiei, alte 20% dintre acestea fiind echipate din anii anteriori cu anvelope “ all seasons”, marcate corespunzător.Autospecialele de poliţie care la acest moment nu sunt echipate corespunzător nu vor fi folosite la intervenţii, decât în situaţia în care drumul public nu este acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei, în conformitate cu prevederile legale.Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie caută în continuare soluţii optime pentru asigurarea dotării cu anvelope de iarnă a tuturor autospecialelor existente la nivelul unităţii.

Care au fost harnici.....

Link to comment
  • Moderator

Ha ha ha...la mine la sectie, din cinci masini, 4 au slickuri, iar una are de iarna pe fata...:D va fi deosebit de interesant cum se vor desfasura serviciile...

Link to comment
  • Moderator

Ca si in alte cazuri, cred ca

"Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se restituie deţinătorului vehiculului la încetarea motivului pentru care documentul a fost reţinut."

Link to comment

adica daca eu am mers o data pe 12 decembrie pe zapada si apoi mai scot masina in AUGUST, trebuie sa demonstrez ca am cauciucuri de iarna sa ma duc la doi mai?!

Link to comment

Ministrul MAI Traian Igaş a declarat ieri 31.10.2011 referindu-se la echiparea autospecialelor aparţinând MAI că „Este obligatoriu pentru fiecare cetăţean din această ţară şi este obligatoriu şi pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI). Vom fi dotaţi aşa cum prevede legea :wacko:Toate maşinile de Poliţie, de Pompieri şi Jandarmerie, care au misiuni pe perioada de iarnă, vor fi dotate aşa cum se cuvine" :ner:

Întrebarea care se pune firesc este anul acesta se va face acest lucru sau poate la vară că şi aşa MCV-urile au fost achiziţionate cu cauciucuri de iarnă.......astă vară?!

Era un clip pe youtube care se potriveşte pefect..........

Edited by copman
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.