Jump to content
POLITISTI.ro

Vizita de lucru a ministrului Administraţiei şi Internelor in judetele Timis si Arad


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian IGAŞ, a efectuat vineri, 21 octombrie a.c., o vizita de lucru in judetele Timis si Arad, pentru a inspecta modul in care a fost implementat conceptul de politie rurala.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Ministrul de Interne şi-a permis luxul să vină cu elicopterul pentru a inaugura noul sediu al Poliţiei Făget. Coborât din elicopter, Traian Igaş a stat doar două ore în Timiş, după care s-a reîntors la Bucureşti.

Elicopterul ministrului a aterizat pe terenul divizionarei C din localitate, Flacăra Făget. Ministrul s-a declarat încântat de ce a găsit la noua locaţie a poliţiştilor făgeţeni.

Conform redeşteptarea.ro, noul sediu este amplasat într-o aripă a Judecătoriei Făget care a fost reabilitată. Sediul în care Poliţia Făget îşi desfăşura până acum activitatea a fost returnat proprietarilor de drept cărora le-a fost retrocedată clădirea respectivă.

Ministrul Igaş a schimbat câteva cuvinte cu prefectul de Timiş, dar şi cu actualul şef al Poliţiei Timiş, Gheorghe Popescu, după care s-a reîntors la Bucureşti.

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Ministrul_Internelor_a_venit_cu_elicopterul_in_Timis-_Traian_Igas_a_inaugurat_un_nou_sediu_de_politie_0_577142342.html

Supertare! A verificat si a plecat :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.