Jump to content
POLITISTI.ro

Vizita de lucru a ministrului Administraţiei şi Internelor in judetele Timis si Arad


NewsBot

Recommended Posts

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian IGAŞ, a efectuat vineri, 21 octombrie a.c., o vizita de lucru in judetele Timis si Arad, pentru a inspecta modul in care a fost implementat conceptul de politie rurala.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Moderator

Ministrul de Interne şi-a permis luxul să vină cu elicopterul pentru a inaugura noul sediu al Poliţiei Făget. Coborât din elicopter, Traian Igaş a stat doar două ore în Timiş, după care s-a reîntors la Bucureşti.

Elicopterul ministrului a aterizat pe terenul divizionarei C din localitate, Flacăra Făget. Ministrul s-a declarat încântat de ce a găsit la noua locaţie a poliţiştilor făgeţeni.

Conform redeşteptarea.ro, noul sediu este amplasat într-o aripă a Judecătoriei Făget care a fost reabilitată. Sediul în care Poliţia Făget îşi desfăşura până acum activitatea a fost returnat proprietarilor de drept cărora le-a fost retrocedată clădirea respectivă.

Ministrul Igaş a schimbat câteva cuvinte cu prefectul de Timiş, dar şi cu actualul şef al Poliţiei Timiş, Gheorghe Popescu, după care s-a reîntors la Bucureşti.

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Ministrul_Internelor_a_venit_cu_elicopterul_in_Timis-_Traian_Igas_a_inaugurat_un_nou_sediu_de_politie_0_577142342.html

Supertare! A verificat si a plecat :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.