Jump to content
POLITISTI.ro

Ce facilitati au olimpicii nationali la admiterea in Academia de Politie?

Soap

Recommended Posts

Mai e valabilă regula aia, care spunea că olimpicii naționali la măcar una dintre materiile de admitere, care vor candida la Academia de Poliție, trebuie să dea probele, cu excepția probelor scrise? Am căutat peste tot și asta e tot ce-am găsit, nu e prea clar:

H.G. nr. 1004/2002 privind stimularea elevilor şi studenţilor care au

primit distincţii la olimpiadele şcolare internaţionale organizate pentru

învăţământul preuniversitar şi a doctoranzilor care au obţinut rezultate

deosebite în activitatea de cercetare;

http://www.academiad..._organizare.pdf

Știe cineva? Nu că aș fi mare olimpic, da' sunt curios

Edited by Catalin
Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia.

Eu stiam ca daca esti olimpic national la istorie de exemplu o sa susti celalalte probe scrise cu exceptia istoriei.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Se considera ca cei olimpici si-au insusit la un nivel avansat cunostintele care le-ar fi necesare pentru examenul de admitere, fie ea chiar si o materie.

In plus exista acel du-te-vino cu sustinerea celor care fac excelenta prin carte, exprimat prin "free pass", (de data asta la o scoala MAI) in ceea ce priveste probele scrise.

Edited by Noxy

• Membru

Cand oi fi tu olimpic national la una dintre materii in ultimii 2 ani de liceu sau olimpic international in toti cei 4 ani, atunci poti sa spui daca e corect sau nu.

Nu e ca si cum nu dau examen de admitere, pt ca ei tot trebuie sa treaca de toate probele eliminatorii si stai linistit pt ca genul acesta de candidati nu da buluc la academie si nu mai au loc restul de ei. Cred eu ca sunt indeajuns de isteti incat sa faca o cariera in alta parte, nu intr-un domeniu unde sa-si bata joc de ei cineva cu bacul luat la 24 de ani.

• Upvote 2

http://www.academiad...adm_polzi1.html

Astea sunt rezultatele admiterii din 2008. Olimpicii la una din cele trei materii de admitere au sustinut examen psihologic, proba medicala, proba sportiva si atat. La scris nu au dat NICI MACAR O MATERIE.

Mersi de răspunsuri. Și incă ceva ce nu am mai găsit, când trebuiesc făcute examenele medicale, adică vizita medicală (și aici nu mă refer la contravizita medicală, pe care o faci la Academie) ?

Vizita medicala o faci mai incolo,prin mai,dupa ce te-ai inscris la directia resurse umane la ipj-ul din judetul tau.

• Upvote 1

La admiterea din 2011 nu s-a tinut cont de premiile obtinute la olimpiadele nationale ,iar in anii precedenti cand exista aceasta prevedere se aplica doar pentru cei care au obtinut premiile I , II sau III pe faza natioanala la unele din cele trei materii.( istorie , romana si o lb straine).

Pentru admiterea din 2012 o sa se specifica in Metodologia de admitere daca se vor mai lua in considerare.

Edited by Madalin

Esti sigur ca nu s-a tinut cont de premiile obtinute la olimpiadele nationale sau internationale? Poate ca nu a dorit niciun olimpic sa urmeze cursurile Academiei de Politie.

Cand oi fi tu olimpic national la una dintre materii in ultimii 2 ani de liceu sau olimpic international in toti cei 4 ani, atunci poti sa spui daca e corect sau nu.

Nu e ca si cum nu dau examen de admitere, pt ca ei tot trebuie sa treaca de toate probele eliminatorii si stai linistit pt ca genul acesta de candidati nu da buluc la academie si nu mai au loc restul de ei. Cred eu ca sunt indeajuns de isteti incat sa faca o cariera in alta parte, nu intr-un domeniu unde sa-si bata joc de ei cineva cu bacul luat la 24 de ani.

Asa este + ca daca ma gandesc bine nici olimpic nu trebuie sa fi si tot ai de pierdut cand ai astfel de specimene drept conducatori.

Daca esti olimpic, indiferent la ce, cauta sa obtii o bursa la o universitate de pe afara. Nimic bun nu te asteapta acum sau in viitor in aceasta tara.

Fugi mancand pamantul. Speranta e moarta pentru acest popor.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Nimic bun nu te asteapta acum sau in viitor in aceasta tara.

Fugi mancand pamantul. Speranta e moarta pentru acest popor.

Știu. Eu aleg drumu' ăsta

• Upvote 1
  • Downvote 1

• 4 months later...