Skip to content

Soarta absolventilor promotiei 2011

Featured Replies

:emo-box::angry:
  • Replies 3.2k
  • Views 391.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gonzales888
    gonzales888

adica intai incadreaza politistii si apoi pompierii? ))).....TOTI O DATA colegu.....tot MAI....daca tu consideri ca un coleg de'al tau de la pompieri nu are voie sa intre pe forumul asta sa citeasca s

• Nu v-ati saturat sa tot mancati rahat p'aci...n-aveti ce face cu timpul vostru decat sa dati publice visele voastre...daca nu e ceva negru pe alb nu va mai bagati in seama ca aveti voi surse..aveti pe

• bulibashaaaaaaaaaa unde e calendarul????? te-au dat aia afara in suturi si tu vii sa ne spui ca e calendarul facut? :ner:

Posted Images

surprize surprize :ner: :ner:

Pfff..zvonuri..surprize..omu chiar se plictiseste si nu are ce face..tu ala cu surpriza de care zici las'o moarta k esti penibil etc.

Edited by damon

Bogdan01 dar de unde ai tu asemenea informatii și atata certitudine incat sa zici ca exact maine, o sa avem o surpriza (placuta sau neplacuta)?

sheriffule ...

eu ce tot le zic..si primesc minusuri.....hai cu minusul.....spuneti ca vorbesc prostii dar suntem doar cativa care intelegem cu adevarat realitatea....restul vorbiti mult. prost si fara niciun folos pentru noi...

p.s. voiam sa caut si eu legea s-o pun dar imi era lene ... :))

depinde ce intelegi u prin prioritati...prioritate pot fi pompierii sau pol de frontiera si dupa aia cei de la campina(politistii)...asa k,nah..depinde de ce crede ministru :))))

Maine o sa aveti o surpriza . :)))

Eu deja sunt surprins...in ce mod sper ca poti sa iti dai si tu seama.

Domnule elev.

Dupa intalnirea pe care am avuto in data de 24.02.2012 cu dl. ministrul Berca, va pot transmite ca se fac demersuri intense ca voi sa fiti incadrati incepand din luna aprilie 2012. Chiar a facut o promisiune in acest sens.

Saptamana viitoare o sa mai am o intrevedere cu dansul si dupa va pot da mai multe informatii.

Transmite si la colegii tai ce am discutat.

O seara linistita.

Florin Vilnei

Presedinte Federatia Politistilor SED LEX

Edited by sorynel

ce incredere sa ai in sindicate? seful de la snap zicea ca dascalu a dat termen limita 27.03.2012, acuma asta zice ca aprilie. ori is handicapati ori in prosti, oricum cert e ca ii doare in [cenzurat] de noi pt toti. pacat

bla bla bla bla....bla bla...bla. Cam asta spun toti sindicalistii astia bine informati!!!

as vrea si eu sa stiu in ce constau demersurile astea intense.. :naughty: oare se duc sindicatele la cei care indeplinesc conditiile de pensionare si-i roaga frumos sa iasa la pensie ca sa se elibereze locurile mai repede????

sa ii vedeti cum sar pe noi cand o sa ne prezentam la ipj-uri. o sa stea la coada sa ne pupe in ... sa le cotizam

Edited by bestkyky
Limbaj neadecvat!!!

cata vrajeala....cica, TRANSMITE SI LA COLEGII TAI.... sa ne mai minta un pic, doar, doar sa mai stam linistiti....si in aprilie o sa se faca demersuri intense pentru mai, si tot asa..... Nu a-ti vazut clar ca Berca habar nu are ce o sa se intample cu noi, cand o sa se intample....Joi a fost la B1 si dadea din umeri, si vineri pe 24 facea promisiuni la SED lex....hai mai lasati vrajeala asta ieftina cu sindicatele.....daca stia ceva despre noi, nu se ferea sa o zica si la tv...Ba , facem demersuri pt aprilie...da cand el vine la tv si da din umeri si zice ca solutii nu se gasesc peste noapte, si sa vada, sa mai analizeze, plm.....sau o fi gasit solutii pe 24..culmea..chiar peste noapte

nu o sa avem nicio surpriza nici maine si nici saptamana viitoare.....sau poate ca o sa avem o surpriza, constand in neincadrarea noastra in viitorul apropiat...daca asta mai e o surpriza pentru cineva

Maine o sa aveti o surpriza . :)))

Vrei sa devii si tu membru si nu stii cum!? sau ce?

nu vreau sa devin membru...stai linistit...vroiai doar sa vazic sa nu mai puneti botu la toate aburelile, pentru ca sindicatele sunt mana in mana cu puterea...si li se rupe

""vroiam

sorry...am observat dupa ce am postat ca era pentru Bogdan01

salut baieti...nu zic sa avem incredere in ce a zis domnul vilnei florin,dar totusi eu zic k makr e un inceput bun...pt k nimeni de knd a aparut berca la b1 tv nu ne-a zis nimc..totusi el makr a dat un e-mail..eu zic sa mai asteptam putin,catusi de curand ar trebui sa fim chemati la scoli dak e adevarat ceea ce zice domnul florin vilnei...sa incepem munca din luna aprilie...ar trenui sa fim chemati la scoli pe la jumatatea lunii martie..eu asa cred,acuma nah..fiecare cu parerea lui...eu zic k nu ar arunca chiar asa cuvintele in vant dak nu ar avea o mica certitudine...plus a a zis sa imi anunt si colegii...deci inseamna k stie el ceva...nu ar agita apele degeaba...parerea mea ;)

nu te acuzam pe tine.....doar ca am ajuns si noi cumva la capatul rabdarii....9 luni e ceva....mai ales cand nimic nu s-a adeverit...nimic buna adica...poate o fi asa....speram

Nu-i nimic alexandru22, te inteleg, esti la inceput pe forum! :D

culmea ar fi sa ne incadreze pe noi cand termina promotia 2012 si ei sa fie trimisi acasa =))

Si dupa tine normal ar fi sa stam acasa in continuare si sa-i incadreze pe ei?

e clar ca stresu e maxim printre noi...si gluma e luata in serios...

Mai fain ar fi sa fie incadrata promotia 2012 :)) si pe noi sa ne amane :))

mai "fain" ar fi sa incetati cu toate tampeniile pe care le puteti debita si sa postati numai in situatia in care chiar este util ceea ce spuneti....haideti sa nu mai umplem paginile cu prostii :emo-yessir:

Pt asa ceva, primesti pathfinder un plus! Trebuie sa incetam cu asemenea tampenii doar de dragul de a posta

Bravo pathfinder...asa imi place..observ k te'ai mai desteptat..ai un plus si din partea mea :ner: tine'o tot asa iar knd mai afli cv nou informeaza'ne si pe noi :naughty:

• Moderator

mai fratilor....Eu nu am nimic cu cei care spun si ei ce au auzit si ce gandesc si cred....pana la urma de asta e forum, sa ne spunem parerile....Chiar credeti ca vreunul dintre noi e atat de nebun si cretin incat sa ajunga sa scrie la misto pe aici......!? imi place sa cred ca nu, suntem viitori politisti ce naiba !?

adevarul e ca toate zvonurile astea, care se vehiculeaza pe aici, sincer le-am auzit si yo.....si cea cu intalnirea sefilor de IPJ-uri, si pe cea cu sedinta de la fiecare IPJ in care li s-a cerut tuturor sefilor sectiilor astea de rurala nou-infiintate sa spuna cam de cati politisti ar avea nevoie...plus ca in decembrie, cand cei de anul 2 au terminat practica, comandantul de la mine de la judet le-a spus, in vinerea aia de pe 16 dec daca nu ma insel, ca vom fi incadrati undeva prin primavara anului 2012...mai e si faza ca urmeaza sa termine cei de anul 2 si ar fi o situatie fara precedent ca 2 promotii sa stea pe tusa, plus comunicatele de la SNPPC....lucrurile se leaga oarecum. Nu spun eu ca asa e 100%, dar la o concluzie tre sa ajungem discutand...si in plus sunt multi cei la urechile, carora au ajuns astfel de zvonuri si nu de aici de pe forum, ci din alte surse....

Eu zic sa ne pastram calmul si sa lasam timpul sa rezolve tot...doar asa vom afla cand vom avea grade pe umeri....

Numa' bine !

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.