Skip to content

Soarta absolventilor promotiei 2011

Featured Replies

e de bine sau de rau?

:hmmmt:

• Replies 3.2k
  • Views 391.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gonzales888
    gonzales888

adica intai incadreaza politistii si apoi pompierii? ))).....TOTI O DATA colegu.....tot MAI....daca tu consideri ca un coleg de'al tau de la pompieri nu are voie sa intre pe forumul asta sa citeasca s

• Nu v-ati saturat sa tot mancati rahat p'aci...n-aveti ce face cu timpul vostru decat sa dati publice visele voastre...daca nu e ceva negru pe alb nu va mai bagati in seama ca aveti voi surse..aveti pe

• bulibashaaaaaaaaaa unde e calendarul????? te-au dat aia afara in suturi si tu vii sa ne spui ca e calendarul facut? :ner:

Posted Images

Adica exact cum ne`am obisnuit. Vorbesc mult dar nu spun nimic, folosesc asa multe cuvinte asezate frumos in fraze , tot timpul dispusi sa colaboreze ei accepta orice dialog. Dar cand astepti de la ei un raspuns concret , ceva evident ce nu poate fi dracu contestat atunci se schimba datele problemei. Nu sunt fonduri nu sunt functii nu sunt locuri, doar disponibilitate la dialog si discutii. Rusine!!!

Nu scrie nimic de noi acolo oricum.

"- Rezolvarea încadrării în muncă a agenţilor de poliţie din Promoţia 2011 a învăţământului de specialitate, problemă asupra căreia SNPPC a insistat şi de această dată, nu doar din perspectivă sindicală ci şi pentru a se revigora şi atenua „foamea de cadre” din poliţie."

Da MSI ... nu scrie nimic de noi ...

super

in mod sigur vom fi anuntati marti la ora 16 ca o sa mai stam vreo 9 luni acasa

Stimate Domn,

Va comunic faptul ca sunt direct interesat de aceasta problema si urmaresc indeaproape respectarea drepturilor pe care le au toti politistii inclusiv absolventii scolilor de politie.

In ceea ce priveste termenul de 27.03.2012, acesta a fost stabilit de catre domnul secretar de stat Ioan Dascalu, iar in cadrul intrunirii pe care o avem astazi la MAI vom ridica si aceasta problema.

Ulterior o sa postam un comunicat de informare .

Cu stima,

Iulian SURUGIU

Presedinte

Sindicatul National al Agentilor de Politie

Casa de Cultura a M.A.I.

Str.Mihai Voda Nr. 17 et. 2, Cam 201

Sector 5, Bucuresti

Tel/Fax: 021/3100414

Tel mobil: 0723200699

From: Daniel

Sent: Friday, February 24, 2012 1:20 AM

To: presedinte@snapromania.ro

Cc: presedinte@snapromania.ro

Subject: Promotia 2011 a scolilor de agenti de politie

mai dam un mail la domnul presedinte sau nu?

poate data viitoare aflam ceva

Ne cumparam cascheta si ne jucam de-a POLITAIU

eu vad ca scrie! dar scrie ca e una din problemele ridicate, nu spune si cum va fi rezolvata problema asta!

pt MSi

o sa trimit luni un nou mail daca nu se da niciun comunicat

eu vad ca scrie! dar scrie ca e una din problemele ridicate, nu spune si cum va fi rezolvata problema asta!

pt MSi

Scrie, dar aproape nimic,tot in ceata suntem. Asa pot sa o lungeasca la infinit.

PRINCIPALELE TEME ale discuţiei care vor deveni subiecte de negociere, pe termen scurt şi mediu, cu ministrul BERCA:

- rezolvarea încadrării în muncă a agenţilor de poliţie din Promoţia 2011 a învăţământului de specialitate.

Edited by MSI

pe ''http://federatiaprolex.ro/'' scrie altfel: ''- promoţiile de agenţi de poliţie vor trebui încadrate de urgenţă, deoarece Poliţia Română are nevoie de forţe proaspete pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu;'' - sa vedem acum ce inseamna urgenta..

Pun ceva in interesul nostru si primesc minusuri de la un frustrat......ca i-am aratat pasajul unde se face referire la noi....ce oameni.....de parca e vina mea ca oricum nu o sa se intample nimic cu noi

Te lupti cu morile de vant,atragi minusurile ca un magnet :ner:

Ce vrajeala si pe sinficatele astea :)!!!!

Toți se zbat pentru noi și nu prea, nu știu cât de mari speranțe putem avea în aceste comunicate, totul vine de sus, nu uitați!!!

Vrajeala, nevrajeala aceste sindicate ne ajuta si ele cum pot in felul lor..de aceea au fost infiintate, pt a sari in ajutorul politistilor ale caror drepturi sunt incalcate, cum suntem noi in momentul actual.

Salut !

Din punctul meu de vedere astazi a picat oficial incadrarea noastra pe 25 sau 27 Martie, pentru ca din cate stiu eu trebuie ca programa examenelor si calendarul de absolvire sa fie comunicat elevilor (postat pe site-ul scolii) cu 30 de zile inainte de primul examen.

Poate Aprilie, Mai sau chiar Iunie...mai tarziu de Iunie nu cred ca ne va incadra pentru ca nu cred ca-si pot permite sa stea cu doua promotii pe tusa, asa cum mai gandesc si alti colegi.

Frectie la picior de lemn. Prin aceste vorbe putem descrie intreaga activitate a sindicatelor in ceea ce ne priveste. Adevarul este ca momentan nu suntem cotizanti deci, implicit nu suntem o prioritate...

am ajuns intr-o situatie tare delicata ,care pare ca nu se mai termina. Sincer in treaba cu sindicatele ce ne sustin nu prea cred , incearca sa atraga unele simpatii din partea noastra . Totul depinde de Dl. Basescu . Incerc sa fiu cat se poate de optimist dar imi e din ce in ce mai greu !

Dl. Basescu?pe ce lume traiesti in care acest personaj de o rautate si dorinta de razbunare pe oricine nemaiintalnita si mediocru din pct de vedere politic ti-a facut atat de mult bine incat sa ajungi sa il respecti cu Dl? asta nu merita nici un scuipat dupa 5 zile de seceta in desert,sa nu mai zic de o cana cu apa.L as lasa in secunda 1 sa crape de sete si sa moara in chinuri pt ce a facut politiei romane si tarii totodata...

• Membru

Cica "domnul"? :ner: amuzant!!

Sindicatele nu mai au nicio putere. Au cativa oameni corupti la varf si cam atat.

Exact cum nu au facut nimic atunci cand au fost disponibilizati 10.000 de lucratori MAI,

nu au sa faca nimic nici pentru noi.

Cat de prost trebuie sa fii, ca atunci cand termini, sa te inscrii intr-un sindicat? :hmmmt:

Iti zic eu raspunsul: "Mai prost decat prevede LEGEA!!" :D

Intamplator mi-am amintit ceva... atunci cand am semnat angajamentul in primul an (la politia de frontiera), la un moment dat se preciza ca pe timp de criza putem fi amanati o perioadă de timp (nu-mi amintesc exact daca era vorba de 9 sau 12 luni)!Am incercat sa fac rost de acel document dar scoala refuza sa dea o copie. Voi va amintiti de o asemenea clauza contractuala?

Mie imi vine greu sa cred ca era o astfel de clauza in angajament! Oricum cand ne vom intoarce la scoala fac rost de o copie a angajamentului respectiv sa vad daca am vreun temei sa ii dau dracu in judecata de jigodii...

Edited by Tod

In contractul pe care l-am semnat eu in 2009, exista cu siguranța! Mi-a atras atenția deoarece atunci promotia 2009 se afla in aceeasi situatie precum cea de fata! Apoi cei care au venit in 2010 au semnat cu totul alt contract!

E angajament nu contract.Si nu tin minte sa fie o asemenea prevedere in acel angajament.

cat pot unii sa manance la rahat aici. ce viseaza noaptea vin si baga aici tot ce le vine in cap. terminati-o odata cu ideile voastre de rahat si cu aberatiile astea. cand o sa ne incadreze o sa ne incadreze. trebuie sa o faca pana la urma. nu pot sa ne tina asa la nesfarsit. asta e politia romana si astia sunt oamenii care ne conduc. nu putem noi schimba nimic. suntem prea mici

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.