Skip to content

Soarta absolventilor promotiei 2011

Featured Replies

Catre preaiubitul ministru,

8 martie...e ziua ta,

O floare-ti dau printesa mea,

Si vreau sa stii ca-n acest dar.

Ti-o dau la m_ _e fara de hotar.

Edited by Tod

• Replies 3.2k
  • Views 391.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gonzales888
    gonzales888

adica intai incadreaza politistii si apoi pompierii? ))).....TOTI O DATA colegu.....tot MAI....daca tu consideri ca un coleg de'al tau de la pompieri nu are voie sa intre pe forumul asta sa citeasca s

• Nu v-ati saturat sa tot mancati rahat p'aci...n-aveti ce face cu timpul vostru decat sa dati publice visele voastre...daca nu e ceva negru pe alb nu va mai bagati in seama ca aveti voi surse..aveti pe

• bulibashaaaaaaaaaa unde e calendarul????? te-au dat aia afara in suturi si tu vii sa ne spui ca e calendarul facut? :ner:

Posted Images

organizati protestul cat mai repede,poate ii mai speriati si poate va incadreaza pe 25 martie...

• Moderator

Bai rober7 dar chiar nu incetezi cu zvonurile astea scoase din mintea aia ingusta...vezi bine ca toata lumea este total dezamagita de zvonuri si de cacatul de berca si tu iar incepi cu prostiile...ar fi bine sa taci.

mine ingusta a ? o sa tac, si vom mai vorbi......iti promit o mare injuratura cand o sa ai gradele pe umar la aboslvire...spune-mi doar la ce clasa esti, ca in rest e usor sa te recunosc.....te va trada fatza

si apropo: pt toti astia pt. care a "venit deja sfarsitul lumii" referitor la incadrarea noastra, de ce mai stati daca nu mai aveti nicio speranta !? puteti pleca linistiti..nu se supara nimeni, va asigur...Ce rost are sa mai traiti inca o dezamagire, sa mai stati vreo 8-9 luni pe banii parintilor, sa ne certam pe aici pe forum si sa ne plangem de mila...fiti barbati si luati-o de la zero asa cum si eu sunt si sper si cred in continuare...

Vad ca esti foarte periculos...si daca nu ne incadreaza pana pe 25 martie te injur in fiecare ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?...bai pustiulica vezi ca stiu cine esti...asa ca lasa figurile astea de 2 lei ca nu ma impresionezi...nu am de gand sa stau pe forum sa ma cert...vad ca sti sigur cand ne incadreaza..ar trebui sa ne spui si de unde stiiiiiiiiiiii...foate usor pot sa spun si eu ca pe 5 martie mergem la scoala sau mai stiu ce zvon...ori spui sursa ori mai bine taci.

Copile,scoateti poza de la avatar ca nu te caracterizeaza.Ala e un barbat in toata regula,responsabil nu...... si aici completezi tu ca nu vreau sa te jignesc.

Toate bune!

mine ingusta a ? o sa tac, si vom mai vorbi......iti promit o mare injuratura cand o sa ai gradele pe umar la aboslvire...spune-mi doar la ce clasa esti, ca in rest e usor sa te recunosc.....te va trada fatza

si apropo: pt toti astia pt. care a "venit deja sfarsitul lumii" referitor la incadrarea noastra, de ce mai stati daca nu mai aveti nicio speranta !? puteti pleca linistiti..nu se supara nimeni, va asigur...Ce rost are sa mai traiti inca o dezamagire, sa mai stati vreo 8-9 luni pe banii parintilor, sa ne certam pe aici pe forum si sa ne plangem de mila...fiti barbati si luati-o de la zero asa cum si eu sunt si sper si cred in continuare...

Hai terminati-o cu amenintarile si jignirile!Pe ce forum va treziti?Suntem colegi,avem toti nervii intinsi la maxim dar sa ne comportam civilizat.Ce sa faci omul inca spera la incadrare,si eu mai sper.Poate nu pe 25 martie,dar cine stie poate ne cheama pe 8 aprilie cand pleaca anul 2 acasa.Nu lansez niciun zvon,nu am nicio informatie in sensul asta,dar varianta 25 martie era cam fortata de la inceput,ce rost ar avea sa ii trimita pe cei de anul ll in vacanta 2 saptamani apoi sa ii cheme din nou la scoala.Totusi un protest bine organizat la sediul M.A.I de ziua Politiei(poate si mai repede) le-ar arata ca nu suntem niste slugi ce stam cu capul plecat asteptand mila.Daca ne-am organiza prin sefii de clasa sau pe judete,o mie tot ne-am strange.Cum ne strangeam cate 4-5 sa mergem cu masina la campina,am putea face la fel si la bucuresti.Asta e facem un efort financiar dar le aratam ca existam.

fratilor,gradele sunt pe cale sa aterizeze pe umerii nostri,mai e putin,deja s-a dat din coate in stanga si-n dreapta pt noi pe la judete.Va spun cu certitudine ca locurile sunt deblocate pt noi,ne asteapta pe noi nu pe altii(nu frontiera sau alte prostii) asta v-o spun sigur.Mai e o chestiune de timp sunt probleme de birocratie interna pana sa fim chemati,cum am mai zis (c-o fi martie sau cel tarziu aprilie.. ei umbla la cifre..)

• Popular Post

Stimate Domn,

Va comunic faptul ca sunt direct interesat de aceasta problema si urmaresc indeaproape respectarea drepturilor pe care le au toti politistii inclusiv absolventii scolilor de politie.

In ceea ce priveste termenul de 27.03.2012, acesta a fost stabilit de catre domnul secretar de stat Ioan Dascalu, iar in cadrul intrunirii pe care o avem astazi la MAI vom ridica si aceasta problema.

Ulterior o sa postam un comunicat de informare .

Cu stima,

Iulian SURUGIU

Presedinte

Sindicatul National al Agentilor de Politie

Casa de Cultura a M.A.I.

Str.Mihai Voda Nr. 17 et. 2, Cam 201

Sector 5, Bucuresti

Tel/Fax: 021/3100414

Tel mobil: 0723200699

From: Daniel

Sent: Friday, February 24, 2012 1:20 AM

To: presedinte@snapromania.ro

Cc: presedinte@snapromania.ro

Subject: Promotia 2011 a scolilor de agenti de politie

ce atitudine are robert7 asta :doh: sigur ajunge ministru, sau stai(ca nu poate) macar secretar de stat :hmmmt: pe burtă.

Bravo danyprogress.....sa ne tii la curent cu raspunsul acestora :emo-yessir:

Un adevărat test psihologic.

Încă nu e nimic sigur cu încadrarea. Această informație este pentru cei care se bat cu pumnul în piept c-au aflat ei dintr-o sursa sigură de-a lor. Se zvonește într-adevăr că v-ar încadra acum de ziua Poliției dar nu este nimic cert.

• Moderator

Vad ca esti foarte periculos...si daca nu ne incadreaza pana pe 25 martie te injur in fiecare ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?...bai pustiulica vezi ca stiu cine esti...asa ca lasa figurile astea de 2 lei ca nu ma impresionezi...nu am de gand sa stau pe forum sa ma cert...vad ca sti sigur cand ne incadreaza..ar trebui sa ne spui si de unde stiiiiiiiiiiii...foate usor pot sa spun si eu ca pe 5 martie mergem la scoala sau mai stiu ce zvon...ori spui sursa ori mai bine taci.

Si daca stii cine sunt ce ma ?? nu stii, dar iti spun yo......Ma numesc [cenzurat] si am 24 de ani....zi-mi ce mai vrei sa mai stii si iit spun...cat port la pantof ?? 43....

ce atitudine are robert7 asta :doh: sigur ajunge ministru, sau stai(ca nu poate) macar secretar de stat :hmmmt: pe burtă.

Macar am o atitudine spre deosebire de unii, ma......!

Edited by Catalin
Eliminare date de identificare.

• Moderator

Vă rog să renunțați la discuțiile de acest gen. Dacă nu înțelegeți și veți continua în același mod am să vă închid acest topic.

Autorii următoarelor posturi ce conțin „aprecieri” sau „amabilități” la adresa colegilor voștri, vor primi avertisment și supendarea dreptului de a posta pentru o perioadă. Maturizați-vă, sunteți viitori polițiști, nu smardoi!

daca nu apare nimic pana marti sa ne luam gandul de la incadrarea pe 28. asteptati pana marti la orele 16:00. si va rog sa fiti civilizati ca nu se va rezolva nimic cu nervii si vorbe urate. va cred si sunt de acord ca 9 luni inseamna mult, cat perioada de purtat in pantece un copil. vom fi incadrati cand se va naste copilul, sau cand i se va lua din par.

Nu te supara..da ce e marti orele 16:00 :-??

eu nu inteleg de ce unii inca mai sperati incadrarea in data de 27 sau 28 .Nu vedeti ca nimeni nu spune nimic, la scoala nimeni nu stie nimic, iar ministrul a spuns ca se analizeaza situatia noastra saptaminile ce urmeaza.

Putem deja sa trecem la Aprilie , dupaia Mai s.a.

Nu vreau sa fac misto dar acesta este adevarul, NU LE PASA, trebuie sa intelegem asta odata

Exista inca posibilitatea ca domnul igas sa lase documentele gata facute cu incadrearea noastra pe 28 martie. Tine minte ce a zis la b1 in ianuarie ca in maxim 3 luni toti vor fi incadrati. Luni e ultima zi in care ar putea aparea un doc referitor la incadrarea noastra, ca marti sa fie publicat pe siteurile scolilor programul examenelor. dupa parerea lor, sunt suficiente 14 zile pentru a-si reaminti elevii lucrurile invate in scoala. Se vehiculeaza si in inspectoratele judetene din ce in ce mai mult venirea noastra in martie. Sincer nici eu nu cred asa tare faza cu 11 martie. Nu intra zilele in sac, nu vine sf lumii pe 12 martie daca nu mergem la scoala.

nu te supara vitmaminaD3 dar de unde stii asa multe detalii?( documente lasate , 14 zile sunt sufieicente...)?

Si daca erau lasate de ce nu a spus actualul ministru?

spector, nu am o baza legala, asa cum nu au majoritatea dintre noi. Eu spun doar ceea ce mi se spune cand mai dau si eu un telefon printre prieteni sa vad ce se mai aude. Si nu am vorbit cu prietenii dintr-un sg judet. Pe la ei asta se aude. Simplu! Nu vreau sa impart zvonuri, eu doar comunic ceea ce se vorbeste neoficial. Crezi ca imi convine sa stau acasa si sa astept ceva ce acuma a ajuns o obsesie pt unii? Ai observat si tu ca incep oamenii sa fie stresati si isi vorbesc urat unii altora din cauza incadrarii noastre. E tensiunea prea mare acum intre noi deoarece s-a creeat o situatie fara precedent in istoria promotiilor M.A.I. as vrea sa nu depasim pagina 70, altfel ajungem ca episoadele cu Elodia de la Otv. Si tot nu a aparut Elodia..

eu m-am resemnat dupa ce am vazut ce zice ministrul.nu mai cred nimic pana nu vad negru pe alb.si cei caredau zvonuri aiurea sunt dupa parerea mea niste pustani care se plictisesc.mergeti fratilor si va cautati de lucru decat sa tot vb ca babele in piata.

spune tu unui chestor ''pustan aiurea''..ce-i drept mi-a zs knd igas era ministru, de luna martie, si doar trebuia sa se faca 6 luni dupa terminarea actelor legate de restructurarile din 2011. acele acte s-au finalizat in octombrie si nu ai voie sa angajezi in sistem decat la 6 luni dupa restructurari. si ''babele la piata'' e buna vorba pt cineva care s-a trezit dimineata cu o idee, apoi a scris-o pe forum.

nu inteleg cine ti-a zis?

si de ce nu n anuta si oe noi doar pe tine acest chestor?

tu nu intelegi ca mi-a zis ce se aude? ca nimeni nu are o baza legala pana nu apare ceva ''negru pe alb'' -vorba ta - Am avut de umblat la politie cu niste procuri si s-a intamplat sa fie si ''cel mare'' pe acolo..si l-am intrebat si eu ca tot omul curios. si asta mi-a zis. e atat de greu sa intelegi? crezi k nu mi-as dori sa apara o data ceva oficial de noi?? nici mie nu imi convine sa nu stiu nimic..crede-ma!!

acum am inteles, sunt doar vorbe :blink:

Comunicatul snppc in urma intalnirii cu ministrul de azi

http://www.snppc.ro/stire.php?id=158

STIMAŢI COLEGI,

Astăzi o delegaţie, formată din trei lideri ai SNPPC a participat la prima întrevedere dintre ministrul Administraţiei şi Internelor, dl. Gabriel BERCA şi organizaţiile sindicale din minister.

Întâlnirea a fost informală.

Prin urmare, nu a fost stabilită anterior o agendă a temelor de discuţie, lista completându-se ad-hoc.

Din cauza situaţiei îndelung tensionate a relaţiilor de muncă din minister, întâlnirea între dl. ministru şi liderii de sindicat s-a limitat, în prima vedere, la o simplă cunoaştere reciprocă şi la pregătirea unei agende oficiale de discuţie şi negocieri. Încă din primele minute, delegaţiile sindicale au pus în discuţie temele prioritare: drepturile salariale, situaţia personalului şi restanţele de plată datorate salariaţilor.

Faţă de toate problemele, prezentate în forţă de sindicalişti, ministrul BERCA s-a arătat deschis negocierilor pentru rezolvarea lor eşalonată.

Dar, în acest context aparent favorabil a surprins neplăcut o situaţie care pune -a câta oară?- conducerea M.A.I. într-o poziţie defavorabilă, privind fie priceperea sa profesională şi loialitatea faţă de ministru fie, mai curând, buna credinţă faţă de imaginea Statului şi a dificultăţilor de guvernare. Astfel, dl. ministru BERCA a aflat abia de la sindicalişti despre stadiul final în care se ajunsese cu negocierea Acordului privind raporturile de serviciu, în urma programului oficial de cooperare între sindicate şi fostul ministru.

Ministrul Gabriel BERCA a fost neplăcut surprins de faptul că echipa care i-a pregătit întâlnirea cu liderii sindicatelor din M.A.I. nu i-au făcut nici o informare pe subiect, mai ales că, potrivit înţelegerii, Acordul are, ca termen de semnare, data de 29 februarie a.c.

Cu toate acestea, dl. ministru al Internelor a pus accentul pe nevoia de dialog, pentru o bună guvernare a M.A.I, exact aşa cum se exprimase şi la Analiza activităţii IGPR, pe anul 2011, făcută cu o zi în urmă, faţă de Premier.

PRINCIPALELE TEME ale discuţiei care vor deveni subiecte de negociere, pe termen scurt şi mediu, cu ministrul BERCA.

1. Rezolvarea problemelor care nu implică efort financiar.

În această categorie intră:

- Eliminarea abuzurilor frecvente care se fac în relaţiile de muncă;

- Punerea în aplicare a tuturor drepturilor prevăzute în lege şi normativele interne;

- Rezolvarea problemelor aflate în discuţie din cuprinsul Statutului Poliţistului

2. Rezolvarea problemelor bazate pe un efort financiar.

- Modificarea coeficienţilor de salarizare a agenţilor de poliţiei, de la 2.55 la 4.70, potrivit propunerii documentate anterior de către SNPPC. Rezolvarea acestei probleme, susţinută permanent de SNPPC, va aşeza pe baze etice şi motivaţionale întreaga construcţie a carierei poliţiştilor.

- Alinierea drepturilor de echipare, care din întreg Sistemul de Apărare şi Ordine Publică au rămas nerezolvate doar pentru cadrele M.A.I. Amintim că această situaţie discriminatorie a indicat că dintre miniştrii vizaţi, cel al Internelor nu a vrut să se implice în negocieri cu Ministerul Finanţelor Publice, pentru a-şi include subordonaţii în beneficiarii – legal- ai dreptului respectiv. Noul ministru al Internelor şi-a exprimat, în mod raţional, acordul pentru a interveni în această problemă rămasă nerezolvată de la vechea conducere a M.A.I.

- Acordarea, conform legii, a unui spor salarial, de 30 de procente, pentru cadrele poliţiei judiciare, la fel cum primesc magistraţii şi cadrele DGA care îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii cu poliţiştii respectivi. Problema în cauză este susţinută, de mai multă vreme, de către SNPPC.

- Rezolvarea încadrării în muncă a agenţilor de poliţie din Promoţia 2011 a învăţământului de specialitate, problemă asupra căreia SNPPC a insistat şi de această dată, nu doar din perspectivă sindicală ci şi pentru a se revigora şi atenua „foamea de cadre” din poliţie.

- La finalul întrevederii, dl. ministru Gabriel BERCA a anunţat, desigur, în contextul anului 2012, o posibilă mărire salarială, în M.A.I, după rectificare bugetară din luna aprilie. Informaţia este atractivă dar, să ne concentrăm pe rezolvarea chestiunilor restante.

Pentru demararea cât mai operativă a normalizări situaţiilor descrise, liderii SNPPC şi-au oferit, în mod voluntar, sprijinul, prin: documentare legală, culegere de date şi alte facilizări. B.Ex.C. al SNPPC consideră că apărarea intereselor celor 55.000 de membri ai organizaţiei trebuie să includă şi eforturi voluntare de cooperare şi de pregătire a unui consens, mai ales atunci când partenerul de dialog pare a dovedi bună credinţă şi opţiunea raţională pentru o guvernare echilibrată, fără conflicte pietrificate.

În general, faţă de termenii acestei prime întâlniri dintre sindicate şi conducerea MAI, SNPPC propune mai multă disponibilitate pentru dialog şi pentru civilitate matură a discuţiilor.

Vom reveni cu amănunte.

B.Ex.C. al

Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual + SNPPC

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.